Max Caldas vijftig dagen voor WK: ‘Willen onszelf overtreffen’

Over exact vijftig dagen start voor de Oranje Heren het WK in India. Hoog tijd voor een uitgebreid interview met bondscoach Max Caldas over de voorbereiding en het rap naderende selectiemoment en dus zochten we hem maandagmiddag op een zonnig Papendal op. 

Andere onderwerpen van gesprek: toernooikriebels, selectiedruk binnen de groep, de tegenstanders in de poulefase, zijn volle weekschema en het ‘keepersvraagstuk’. Want, kiest de bondscoach voor één keeper tijdens het WK of verdedigen Pirmin Blaak en Sam van der Ven weer om en om het doel van Oranje?

Bekijk het interview met Caldas hierboven!


4 Reacties

 1. mickh

  enne...Max neemt al een voorschot op plaats 7 op het komende WK, goed verhaal. `We zijn gewend aan verliezen`. Een zichzelf respecterende KNHB had Caldas gisteren er nog uit moeten lazeren. Wat is dit voor een aperte onzin?? Maakt niet uit...Gewoon `op naar Tokio`, die maandelijkse dikke cheque afkomstig uit Nieuwegein valt toch wel op de mat de komende 2 jaar. De rest doet er eigenlijk niet toe. Een gotspe...

 2. Runa Honig

  Laten we het over de inhoud hebben. Genoeg te bespreken de komende tijd! Al te hoge verwachtingen moeten we denk ik niet hebben van dit WK en in die zin snap ik wel dat Caldas zich indekt. De finale halen zou echt al heel knap zijn. Eerst maar eens de selectie afwachten.

 3. vostammer

  Geen ambitie kampioen te worden?

 4. Hans De Baijens

  Komt goed


Wat vind jij? Praat mee...