Rotterdamse Pro League-arena klaar voor interlandspektakel!

Een paar uur voordat de mannen van Oranje in Rotterdam aan de allereerste Pro League-wedstrijd op Nederlandse bodem beginnen, wordt op HC Rotterdam de laatste hand gelegd aan het stadion. Tientallen mensen zijn achter de schermen nog druk bezig om de interland, zowel voor de televisiekijker als voor de supporter die naar het stadion komt, tot een waar feest te maken. En daarbij moet de KNHB als organisator zich houden aan een hoop door de FIH opgelegde regels.

Op het veld van HC Rotterdam spraken we met Joost Vettorato, Manager Evenementen van de KNHB, over de organisatie van de Pro League-wedstrijd. Waarin zit de grootste uitdaging, hoeveel toeschouwers zullen er vanavond op de tribunes zitten en wat kunnen zij voor spektakel verwachten?

Bekijk de video!


1 Reactie

  1. jappiekrekel

    En het antwoord waarom dit tournooi nu zo speciaal is.. daar heeft ook de redactie geen idee van. Is nl net als ieder ander tournooi... En dat kunnen we en dus hulde voor hen doe dat doen.. Maar kunnen we ophouden met de HPL opblazen tot iets groots... dat is het niet


Wat vind jij? Praat mee...