Social Shuffles | Hitte, ijsjes en… Madonna?

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Warm? Wel 360 graden!

Ja, afgelopen week was het gillend warm. En de Oranje Dames deden er nog een paar extra graden bovenop. Zo’n 360 welteverstaan. Onder andere Margot van Geffen bood ons een kijkje achter de schermen met deze 360 graden video van de teamhuddle. Dichterbij Oranje kun je niet komen.

360 graden video

 

Strike a pose

De Dames zijn onze helden, dat staat buiten kijf. Maar natuurlijk hebben onze helden ook hun eigen helden. Die van Xan de Waard moet wel Madonna zijn. En wat zou dan Xans favoriete zomerliedje van the Queen of Pop zijn? Holiday? Ray of Light? Wij zetten in op Vogue. #strikeapose

Xan de Waard

I believe I can fly

Stijl. Oranje heeft het, dus ook Caia van Maasakker heeft het. Dan stap je niet zomaar in het eerste het beste vliegtuig. Nee, dan zorg je voor vervoer op (hoog) niveau. Hopelijk geeft deze Boeing ook vleugels aan Oranje!

Oranje vliegtuig

 

Voor inspanning komt ontspanning

Sporten doe je samen. En dan denk je natuurlijk eerst aan je teamgenoten. Maar vergeet ook de mensen achter de schermen niet. Neem fysio Carlos Tosi, die Naomi van As nog even goed losmaakt voor Rio. Naomi blij, wij blij! #selfysio

Naomi van As

 

Wie wil er ijs?

Spanje? Mooi land hoor. Zo’n siësta bijvoorbeeld? Goed idee. En de Sagrada Família? Prachtig, echt. Een balletje trappen kunnen die Spanjaarden ook aardig. Maar ze met 3-0 verslaan? Kijk, daar worden we pas vrolijk van. Wie wil een ijsje als beloning? Jij misschien, Michelle van der Pols?

Michelle van der Pol wil ijs

 

Zoek stick!

Van de mensen achter de schermen naar de trouwste vriend van de mens. Het kan niet altijd hockey zijn wat de klok slaat. Jeroen Hertzberger zoekt daarom zijn ontspanning met zijn trouwe viervoeter aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Dat moet haast wel een goede morgen zijn geweest.

Jeroen Hertzbergers hondje

 

Op naar volgende week

Dat waren de krenten uit de pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooi OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.

Volg OranjeHockey via de app en social!

Als eerste op de hoogte? Download de OranjeHockey app. Dichtbij Oranje. Je kunt OranjeHockey ook volgen op Twitter, Instagram, Facebook en Tumblr.


Wat vind jij? Praat mee...