Social Shuffles | Alle internationals op televisie

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Zet die videorecorders maar aan

Oh nee, eigenlijk heeft niemand meer een videorecorder. Wij kennen ze in ieder geval niet! Dus wordt het gewoon live kijken of online terugkijken als Jeroen Hertzberger zaterdag 12 november bij Ik Hou Van Holland zit met RTL-coryfee Linda de Mol. Gebaseerd op de foto kunnen we alleen zeggen dat de Rotterdammer er weer scherp uitziet, maar dat ziet hij er altijd wel. En heeft Jeroen ooit zijn kapsel anders?? Dat Jeroen nog niet gesponsord wordt door een haarstyling merk of shampoo verbaast ons in ieder geval.

Jeroen Hertz

Wie is de slimste?

Dat HGC’er Floris van der Linden geen standaard jongen is, wisten wij al. Van der Linden houdt niet van de gebaande paden. Dus verraste hij vriend en vijand met het nieuws dat hij binnenkort met zijn vader bij ‘De Slimste Mens’ zit. Wie zou er slimmer zijn volgens jullie? Vader of zoon Van der Linden? We weten tot nu toe alleen wie er beter kan hockeyen. Dat is Floris. Maar heeft hij ook meer brains dan Van der Linden senior? Ga het binnenkort zien!

Floris Slimste Mens

Hoe stop je nou niet een strafcorner?

Billy Bakker, de rasamsterdammer, houdt wel van een geintje. Dus slingerde hij vanuit Mokum onderstaande video de wereld in. Eerst focust hij zich op het stoppen van de strafcorner. Dat is – naast zijn dribbels vanaf het middenveld en zijn backhandschot – een van zijn specialiteiten. Maar wat hij daarna doet…hoort dat op een hockeyveld na het stoppen van de strafcorner en tijdens de sleep van het Zuid-Afrikaanse kanon Justin Reid-Ross? Wij twijfelen…

BIllyl

Internationals houden van Ajax

Het is bijna een ABC’tje aan het worden. De internationals van Oranje houden van de Amsterdam Arena en van Ajax. Zeker als er Europees wordt gespeeld. Dan stromen de social media over van de berichten van de blije internationals, die – al dan niet op uitnodiging van hun sponsor – heerlijk eens een avondje voetbal mogen kijken in plaats van zelf te trainen. Nu we het er toch over hebben. Hoeveel internationals van Oranje zouden Ajacied, PSV’er of Feyenoorder zijn? Toch wel een onderzoekje waard, wat ons dunkt. Laten we het zo stellen: we hebben aanvoerder Robert van der Horst (spelend voor het Eindhovense Oranje-Rood) in ieder geval nog niet vaak in de Arena gezien. Zoals je kunt zien hebben Xan de Waard, Michelle van der Pols en Carlien Dirkse van den Heuvel daar minder problemen mee.

Xan
Michelle van der Pols

Jacky we denken aan je!

Jacky Schoenaker maakte al wat jaren deel uit van Oranje – ze werd in 2014 wereldkampioen in Den Haag – maar moest door een zure hamstringblessure helaas afhaken voor de Olympische Spelen van Rio. Maar ondertussen is ze alweer aan het sporten. We hopen dat je er straks weer bij kunt zijn als Oranje aan de voorbereiding begint richting het EK in Amsterdam.

Jacky

Op naar volgende week

Dat waren de krenten uit de sociale pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooi OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.

Volg OranjeHockey via social!
Je kunt OranjeHockey volgen op Twitter, Instagram, Facebook en TumblrAls eerste op de hoogte? Download de OranjeHockey app. Dichtbij Oranje.


Wat vind jij? Praat mee...