Social Shuffles | De internationals zijn overal en nergens

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Roel Bovendeert op de weg terug

Voor Bloemendaal-aanvaller Roel Bovendeert leek dit een seizoen vol beloftes, met wellicht een Europees Kampioenschap in eigen land in het verschiet. Want hij was een van de laatste afvallers voor de Olympische Spelen. Helaas zit dat er niet in door een nare knieblessure, waar hij zijn voorste kruisband scheurde. Het goede nieuws: onze Roel is op de weg terug. De kruisbandoperatie is achter de rug, getuige de foto van zijn Instagram. We willen je hierbij nogmaals heel veel sterkte toewensen bij je herstel Roel en we zien je graag zo snel mogelijk weer terug op de hockeyvelden. Hou vol!

Roel Bovendeert ziekenhuis

Lauren Stam verricht goed werk in Oeganda

Lauren Stam

Iemand anders die net de selectie van de Olympische Spelen miste, is Lauren Stam van Amsterdam. Maar wellicht zien we haar straks weer terug in Oranje. Ze is nu ieder geval voor de organisatie Right To Play bezig met goed werk in Oeganda. En dat zien we graag!

Waar gaat Maria heen?

Onze aanvaller Maria Verschoor vliegt ergens heen. Maar waarheen? Wij komen er niet uit, dus als je het weet, laat het dan onder dit bericht weten.

Maria Verschoor

Oh oh wat een clichés Billy!

Het is in tegenstelling tot Maria Verschoor in ieder geval duidelijk waar onze middenvelder Billy Bakker is: in Hong Kong, met zijn vriendin. En dan bestaat er dat cliché dat vrouwen meer van shoppen houden dan mannen. Aan dat soort ouderwetse dogma’s werken wij natuurlijk niet mee. Laten we het zo zeggen: misschien post Billy deze foto wel, omdat-ie zelf zo van shoppen houdt, wat vast heel goed moet kunnen in dat dynamische Hong Kong!

Billy Hong Kong

Surf baby, surf!!

Stel, je loopt coschappen van je studie geneeskunde in Australië. En dan kun je – in het weekend of als je eens wat uurtjes vrij bent – lekker met je surfboard erop uit om te (leren?) surfen. Hoe vet is dat? Dat is namelijk precies wat onze keepster Joyce Sombroek aan het doen is. Haar dromen najagen. En wij mogen meegenieten. Have fun daar in Sydney Joyce. En: ‘Put another shrimp on da barby’

Joyce Sombroek

Maartje voor de wereldtitel!

Het Grote Oranje en de zestienkoppige selectie van Peking kwam nog net iets te vroeg voor Maartje Krekelaar. Maar op het WK U21 in Chili is ze heel goed bezig. Maartjeis zelfs de trotse aanvoerster. Kijk naar deze prachtige foto die ze op Instagram plaatste. Zij probeert met Jong Oranje op het WK in Chili de wereldtitel te bemachtigen. En vrijdagavond om 24:00 is het zo ver, dan spelen de Dames tegen Spanje. Succes!

Maartje Krekelaar aanvoerder

Uhm Carlien, het zaalhockeyseizoen is begonnen??

De meeste hockeyteams beginnen zich nu langzaam voor te bereiden op het zaalseizoen en trekken de warme hallen in voor een heerlijk potje zaalhockey. Blijkbaar is dat nog niet aan onze Carlien besteed, die met haar team – SCHC – gewoon lekker doortraint blijkbaar. Carlien, ga lekker die warme zaal in! Of doe je niet aan ‘hallenhockey’?

Carlien en team

Op naar volgende week

Dat waren de krenten uit de sociale pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooi OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.

Volg OranjeHockey via social!
Je kunt OranjeHockey volgen op Twitter, Instagram, Facebook en TumblrAls eerste op de hoogte? Download de OranjeHockey app. Dichtbij Oranje.


Wat vind jij? Praat mee...