Social Shuffles | Mooie meiden en ons Croonjuweel studeert

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Croonjuweel studeert weer!

Jaja, Jorrit Croon, die wij graag ‘Croonjuweel’ noemen bij OranjeHockey, is weer echt aan het studeren. Hij staat niet alleen maar ingeschreven, maar heeft zelfs tijd voor het leren en maken van tentamens. Misschien dat hij daarom ook zo enthousiast deze Insta-post de wereld in slingert. Na maanden voorbereiden op Rio, krijgt hij het toch weer lastig straks met school. Want hij gaat met Jong Oranje ook naar het WK in India. Maar tot die tijd zal de technicus dus ook nog weleens in de studieboeken duiken en niemand die daar blijer van kan worden dan zijn ouders natuurlijk.

Jorrit

Oh Eva, kom alsjeblieft snel terug

Zoals jullie misschien weten, zit onze tweevoudige olympische gouden medaillewinnares (en een mooie zilveren in Rio) de komende tijd in Zuid-Afrika, met haar vriend Tim Drummond. Maar ze blijft toch regelmatig hockeyfoto’s posten (in dit geval doelt ze op de twee schitterende doelpunten van Kitty van Male in de olympische finale), dus dat geeft ons de hoop dat ze straks de hockeystick weer oppakt en het Nederlands Elftal weer komt versterken. En het liefst natuurlijk voor het EK in Amstelveen in 2017!Eva

Carnaval…

Love it or hate it. In de onderbuiken van de hockeyers en hockeysters onder de rivieren begint het nu al te kriebelen. En komen er posts langs over Oeteldonk, want de jaarvlag is daar al gehesen. Ook onze Lidewij Welten kan niet wachten totdat ze met haar vriendinnen, uitgedost als…ja als wat eigenlijk, de straten van Den Bosch weer onveilig kan maken.

Lidewij

Mooie meiden

Soms is er weinig reden om een social media post te plaatsen in Social Shuffles, behalve dan dat onze internationals er gewoon erg goed uitzien natuurlijk. Zo ook met deze post van de beeldschone Margot van Geffen met haar net zo mooie maatje Lidewij Welten. Keep die mooie plaatjes coming. We like!Margot

Sander de Wijn gaat steeds meer op Memphis Depay lijken

Oké deze subtitel is een beetje overdreven. Maar twee dingen vallen toch op als we de social media van alleskunner Sander de Wijn eens onder de loep nemen. Hij gaat vooral heel erg vaak naar de kapper. En hij draagt een of ander hip jasje, dat suggereert dat hij ambities heeft om piloot te worden. Als deze verhipping van Sander de Wijn doorzet, kunnen de grote tatoeages en trendy hoeden niet lang achterblijven. Hockeyers be like footballers :-).

Sander de Wijn

Valentin de heilige

Weten jullie nog die ene keer dat die hockeystick van Valentin Verga wat uitschoot? Nee? Houden zo. In ieder geval. Dat was ooit, in het verleden. Nu laat de megahandige Valentin zich weer van een hele andere kant zien en wel als degene die respect leert aan de kinderen van basisschool De Notenkraker. Het blijkt namelijk ‘De Week Van Respect’. Aan de gekke bekken te zien die de kids trekken, blijkt in ieder geval dat Valentin de lachers in ieder geval op zijn hand had. Zoals hij dat wel heel vaak heeft natuurlijk.

 

Valentin

Op naar volgende week

Dat waren de krenten uit de sociale pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooi OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.

Volg OranjeHockey via social!
Je kunt OranjeHockey volgen op Twitter, Instagram, Facebook en TumblrAls eerste op de hoogte? Download de OranjeHockey app. Dichtbij Oranje.


1 Reactie

  1. sennavanbeurden

    Haha leuke foto's


Wat vind jij? Praat mee...