Social Shuffles | Varen met Naomi, goochelen met Jaap

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

In de eerste helft van week 23 springen de tweets van Naomi van As (@naomivanas) en Jaap Stockman (@jaapstockmann) er met hun posts duidelijk bovenuit.

Zo zien we Naomi met een grote glimlach op 5 juni op een boot in Friesland. Uiteraard ontbreken zonnebril en een hoofddoekje daarbij niet. Op die manier kan het zonnetje aan de staalblauwe hemel heerlijk zijn ding doen. Al met al inderdaad een scenario dat Naomi’s uitspraak “Prima te doen dit weer” meer dan rechtvaardigt. Ze wijst ons ook nog even op haar, zoals ze zelf zegt “beetje kromme vingers”. Zou een hockeybal daar verantwoordelijk voor zijn geweest? Hoe dan ook: peace!

Naomi van As | 5 juni 2016

Foto: @naomivanas

Collega Jaap Stockman gooit het over een hele andere boeg. Die heeft namelijk als geheime wapen goochelaar Hans Klok (@hansklokmagic) ingeschakeld, zoals we op een wederom zonnige groepsfoto van 8 juni kunnen zien. Dat moet er voor gaan zorgen dat de ballen van de tegenstander op weg naar Rio als door een onzichtbare kracht (De Hand van Klok?) uit het doelgebied van de Nederlandse Heren blijven. En komt er dan onverhoopt tóch een slag op dat doel, dan zal Jaap hoogstpersoonlijk een stokje voor een doelpunt steken!

Jaap Stockmann & Hans_Klok | 8_juni 2016

Foto: @hansklokmagic


Wat vind jij? Praat mee...