Verga en Blaak over brons: ‘Een mooie stap richting WK’

De Oranjemannen hebben zondag de derde plek behaald van de Champions Trophy 2018. Na afloop van de strijd om plek drie namen Valentin Verga en keeper Pirmin Blaak plaats voor onze camera om hun eerste reactie te geven op het behalen van het brons en het verloop van het toernooi. Want hoe vinden zij dat Oranje er voor staat met het oog op het belangrijke WK eind dit jaar in Bhubaneswar? 


6 Reacties

 1. MickH

  'Het is een proces en dat snappen wij als team heel goed...', die Verga lijkt wel gebrainwashed door die coach van hem die al 4 jaar deze nonsens loopt te verkondigen en zich telkens aan het eind van de maand dood lacht als de salarisstrook weer op de mat valt, daar ook hij niet snapt dat iedereen er maar weer in trapt na het zoveelste mislukte toernooi.

 2. Runa Honig

  Je hebt gelijk, in welke bubbel heeft dit team geleefd, vraag je je af, alleen mag jij je wat mij betreft iets genuanceerder uitlaten. Je bent binnen dit platform regelmatig bot en teveel op de man, hoeft niet, we snappen je echt wel! Ik vraag me inmiddels af hoe dergelijke toernooien worden geëvalueerd en met wie. Gebeurt dat wel echt serieus met mensen van buitenaf?

 3. luchtisblauwgrasisgroen

  Het is jammer dat Jacques Brinkman geen commentaar geeft zolang zijn zoon in het NLXI speelt

 4. MickH

  @runahonig@ziggo. En als jij je genuanceerd uit laat hier op dit forum, dan snap ik dat echt niet. Gewoon man en paard noemen; mensen die opzichtig falen moeten niet gespaard worden. Het zijn professionals die goed betaald worden en die moet je kunnen afrekenen. Caldas verdient het om kritiek te krijgen na 4 jaar falen en zijn labiele evenknie bij de dames bakt er eveneens weinig van. De tijd van de nuance zijn we reeds tijden gepasseerd; krediet is op. Tja Jacques Brinkman; zijn keuze om tijdelijk zijn mond te houden, valt te prijzen, maar ik mis zijn recht voor de raap commentaar en het leggen van de vinger op de zere plek. Daar hebben we er meer van nodig in Hockey Nederland, waar elk publiekelijk falen, door het beschikbare sponsor geld, maar weer met de mantel der liefde wordt bedekt en bondscoaches er slechts om persoonlijke motieven worden uitgelazerd.

  1. Runa Honig

   MickH. Ik ben het vaak met je eens inhoudelijk, ook nu, maar het is cest le ton qui fait la music. Misschien gewoon een andere generatie..... no big deal.

 5. MickH

  Dank Runa; zachte heelmeesters, stinkende wonden en weer 4 jaar verloren...Hockey Nederland rust zacht...


Wat vind jij? Praat mee...