WK live: Oranje-duels op NPO 1, overige wedstrijden bij hockey.nl

Alle wedstrijden op het wereldkampioenschap in Bhubabneswar zijn in Nederland live te zien. De NOS zendt de wedstrijden van het Nederlands Elftal rechtstreeks uit op NPO 1 en NOS.nl. De andere duels zijn allemaal live te volgen via hockey.nl.

De wedstrijden zijn te bekijken op hockey.nl/livestream of via het artikel, waarin de livestreams van de duels van die dag worden geplaatst. In de poulefase worden twee wedstrijden per dag gespeeld: om 12.30 uur en 14.30 uur Nederlandse tijd.

De openingswedstrijd van het WK is woensdagmiddag om 12.30 uur: BelgiĆ« – Canada. Om 14.30 uur speelt gastland India tegen Zuid-Afrika.

Live-updates en samenvattingen Oranje op hockey.nl

Nederland komt zaterdag om 12.30 uur voor het eerst in actie. Tegenstander is dan Maleisiƫ. Heb je geen gelegenheid om dat duel op televisie te bekijken, dan kun je op hockey.nl ook de live-updates volgen. Direct na afloop van elke duel van Oranje vind je een wedstrijdverslag plus interviews met de hoofdrolspelers op hockey.nl. Via de NOS krijgen we ook de samenvattingen van de Oranje-duels, die zo snel mogelijk na de wedstrijd op hockey.nl te zien zijn.


4 Reacties

 1. circlestorm69

  Goed dat het uitgezonden wordt! En even zeuren....jammer dat ze dat niet bij de dames deden. Maar ja, geen WK. Ik ga in ieder geval kijken!

 2. Eko1001

  Geweldig dat ook de andere wedstrijden nu live te volgen zijn, zonder toevlucht te moeten nemen tot allerlei trucs. Lang op gewacht.

 3. harry_knak

  Nice!! Ga alle wedstrijden van Belgie kijken. Die spelen met afstand het leukste hockey!!!

 4. TonGloppert

  heel mooi!


Wat vind jij? Praat mee...