Round-up PK (H): Degradant Voordaan verspeelt 4-0 voorsprong

Het ambitieuze Nijmegen is de competitie uitstekend begonnen. In eigen huis versloeg het promovendus Xenios met 4-0. De Australische spits Dylan Wotherspoon prikte zijn eerste doelpunt voor de Nijmegenaren binnen. Ook SCHC liet zich direct gelden. Op bezoek bij Almere versloeg de ploeg van (de nieuwe) coach Jeroen Groenheijde met 1-4.

Cartouche en Voordaan maakten er een spektakelstuk van. Het had er alle schijn van dat de ex-hoofdklasser gehakt zou maken van de Voorburgers. Met een royale 0-4 voorsprong, onder meer dankzij twee doelpunten van kind van de club Filip Scheepens, gingen de Groenekanners de rust in. In de tweede helft liet Cartouche zien over veerkracht te beschikken. Met twee doelpunten in de laatste minuten van de wedstrijd sleepte het alsnog een gelijkspel uit het vuur: 4-4.

Promotieklasse Cup-winnaar Push trok de goede lijn voort door in het Amsterdamse Bos Hurley met 2-3 aan de kant te zetten. Alle drie de Bredase doelpunten vielen uit een strafcorner. De winnende kwam van de van SCHC overgekomen Laurens van Leur.