Landkampioenschappen Reserve: Hurley & Hurley

Er werd een hoop beslecht afgelopen weekend. De Landelijke Jeugd eindigde in een grote finaledag (video) en bij de Veteranen werd er op het hoogste niveau gestreden voor de landelijke eer.  Ook de Reserveteams besloten dit weekend hun competitie met een Landskampioenschap op HC Hilversum. Goed nieuws voor de Hurleyanen onder u: zowel bij de Heren als bij de Dames pakte Hurley het kampioenschap. Van harte!

De dag begon met poulewedstrijden, daarna werden de finales voor plaats 1 tot en met 4 werden gespeeld. Het programma werd 2 keer stilgelegd vanwege het slechte weer, maar tijdens de finales en prijsuitreiking stonden de deelnemers onder een blauwe hemel met een heerlijk zonnetje.

Dames Reserve

De Dames van Hurley gingen de finalefase ongeschonden in: geen wedstrijd verloren en zelfs geen tegengoal hoeven incasseren. Knap dat het Nijmegen in de finale toch nog lukte de bal langs de Amsterdamse keepster te krijgen. Voor winst was dit echter niet voldoende: het werd 2-1. Voor de dames van Hurley was het de 4e keer op rij dat de club dit kampioenschap pakte. Een knappe en bijzondere prestatie!

 1. Hurley D2
 2. Nijmegen D2
 3. Tilburg D3
 4. Groningen
hurley kampioen reserve koen suyk

Heren Reserve

Waar het in het treffen tussen Breda en Hurley in de poulefase bleef steken op 1-1, ging de winst in de finale naar Hurley. De Amsterdamse heren bleken te sterk voor de Brabanders en wonnen met 2-0.

 1. Hurley H2
 2. Breda H2
 3. Nijmegen H2
 4. Groningen H3
hurley kampioen reserve koen suyk

 

hurley kampioen reserve koen suyk

 

hurley kampioen reserve koen suyk

Foto’s: Koen Suyk


3 Reacties

 1. karenvaniersel

  Volgens mij ging Hurley H2 met de beste cijfers de finale in en niet Breda....

 2. renzezwerver

  Hurley boekte ook op Groningen een (kleine) overwinning in de poule fase: 8-0

  1. Janneke Belt

   Besten, het bericht is aangepast. In de cijfers die wij ontvingen stond als uitslag Hurley-Groningen 0-0, waar dit 8-0 had moeten zijn. Klein verschil.


Wat vind jij? Praat mee...