Round-up Tulp HK (D): A’dam verslaat HGC, zege Hurley op Pinoké

De dames van Hurley hebben goede zaken gedaan in de strijd om de vierde plaats in de Tulp Hoofdklasse Dames. De ploeg van coach Robbert van de Peppel versloeg zaterdag bij de hervatting van de Tulp Hoofdklasse Dames Pinoké met 2-1. Bovendien zag Hurley concurrent HGC in eigen huis met 3-1 verliezen van Amsterdam.

Hurley – Pinoké 2-1

Na zes onderlinge duels zonder overwinning boekte Hurley zaterdag dan eindelijk weer een zege op de buren van Pinoké. De beslissing in de wedstrijd viel pas vlak voor tijd. Marleen Jochems maakte de 2-1 voor Hurley, dat daarmee een 1-0 achterstand had omgebogen. De nederlaag betekende voor Pinoké alweer de vierde verliespartij op rij na eerdere nulscores tegen Den Bosch (0-1), Kampong (3-1) en SCHC (0-4).

HGC – Amsterdam 1-3

Het debuut van Suzan Veen-Van der Wielen als coach van HGC is in een 3-1 nederlaag tegen Amsterdam geëindigd. De ploeg uit Wassenaar begon goed aan het duel en kwam op voorsprong via Mariona Serrahima. HGC kon het spel in de openingsfase geen vervolg geven en Amsterdam nam de controle in het duel over. Michelle Fillet speelde met twee doelpunten een belangrijke rol in de zege van de ploeg van coach Robert Tigges. Voor de twintigste keer bleef Amsterdam in een onderling duel met HGC ongeslagen (W17 G3).

Lees hieronder de hoogtepunten terug van het eerste deel van de dertiende speeldag in de Tulp Hoofdklasse Dames


Wat vind jij? Praat mee...