Hockey op tv: herentopper Kampong-Bloemendaal in de spotlights

Het herenduel tussen Kampong en Bloemendaal staat dit weekend vol in de spotlights. Viaplay zet zondag zijn camera’s en analisten neer op de Klapperboom. Ook NOS Studio Sport en hockey.nl reizen af naar Utrecht.

Het is de strijd tussen de nummers één en twee van de Tulp Hoofdklasse Heren. Kersvers Europees clubkampioen Bloemendaal heeft na zeventien speeldagen zes punten achterstand op Kampong. Eerder dit seizoen eindigde het duel op ‘t Kopje in een doelpuntloos gelijkspel.

Een samenvatting van deze wedstrijd is zondagavond te zien in de uitzending van NOS Studio Sport op NPO1 van 18.10 uur en uiteraard ook in de NOS-app en op NOS.nl.

Live-uitzending

Viaplay besteedt met een voor- en nabeschouwing niet alleen aandacht aan het herenduel van Kampong, maar ook aan de wedstrijd van de dames van de Utrechtse club tegen Amsterdam. De uitzending begint om 12.15 uur.

Een dag eerder is de streamingdienst aanwezig bij het damesduel tussen SCHC en HGC. SCHC is na zeventien speeldagen nog altijd de ongeslagen koploper in de Tulp Hoofdklasse Dames. HGC staat zesde op de ranglijst, maar heeft nog wel zicht op een plek in de play-offs. De achterstand op nummer vier Hurley bedraagt vier punten. Eerder dit seizoen was SCHC in Wassenaar met 4-2 te sterk.

Ook hockey.nl is zaterdag aanwezig bij SCHC-HGC en naast Kampong-Bloemendaal doen we dit weekend ook verslag van Den Bosch-Rotterdam en Pinoké-HDM. In de Promotieklasse bezoeken we de wedstrijd Nijmegen-Almere, respectievelijk  de nummer twee en nummer vijf van de ranglijst.


Wat vind jij? Praat mee...