Hockey op TV: Ziggo naar Pinoké, NOS bij Kampong

De twintigste speelronde is voor Ziggo Sport en de NOS weer een reden om met de camera’s naar de velden te rijden. Dit betekent dat je vanaf zondag weer volop van (live) hockey kunt genieten. Ziggo reist af naar Amstelveen, voor het damesduel tussen Pinoké en HDM, terwijl de NOS in Utrecht verslag doet van de mannentopper tussen Kampong en Oranje-Rood.

De live-uitzending van Ziggo is vanaf 12.00 uur te zien op Ziggo Sport Docu. De wedstrijd begint om 12.10 uur. Pinoké en HDM strijden om de vierde plaats, die na de tweeëntwintigste speelronde toegang geeft tot de play-offs. Het gat tussen de Steekneuzen en de Hagenezen bedraagt één punt.

De NOS brengt later op de dag in de uitzending van Studio Sport een samenvatting van Kampong tegen Oranje-Rood. De Utrechters zakten in de afgelopen weken van de tweede naar de vierde plek in de Tulp Hoofdklasse. De Eindhovenaren staan op een vijfde positie. Bij winst gaat de ploeg van Robert van der Horst over Kampong heen.

hockey.nl langs de lijn

Ook de verslaggevers van hockey.nl zijn zondag weer langs de lijn te vinden. Zo doen we in Eindhoven rechtstreeks verslag van de dames-degradatiekraker tussen Oranje-Rood en Victoria. De Rotterdammers zijn sinds woensdag de hekkensluiter in de Hoofdklasse en hebben een driepunter nodig om weer naar plek elf te klimmen. Dit is niet het enige vrouwenduel waar we een bezoek aan brengen; we zijn ook getuige van het duel tussen Pinoké en HDM.

We brengen eveneens een bezoek aan De Klapperboom voor de mannentopper tussen Kampong en Oranje-Rood. Ook zijn we in de Promotieklasse Heren aanwezig bij het rechterrijtjeduel tussen Victoria en Were Di.

 


1 Reactie

  1. PeterMontijn

    Ik ben heel benieuwd naar het duel tussen Kampong en Utrecht. Speelt Oranje Rood dit weekend tegen Eindhoven?


Wat vind jij? Praat mee...