Hoogtepunten Tulp HK heren: speelronde 16 seizoen 2020/2021

Bekijk hieronder de hoogtepunten van de wedstrijden uit de zestiende speelronde van de Tulp Hoofdklasse Heren, gespeeld op zondag 28 maart. Met Amsterdam – Den Bosch (2-4), Oranje-Rood – HGC (2-3), Rotterdam – Almere (4-0), Bloemendaal – Hurley (9-2), Klein Zwitserland – Tilburg (2-2) en Kampong – Pinoké (1-0). 

Amsterdam – Den Bosch (2-4)

Oranje-Rood – HGC (2-3)

Rotterdam – Almere (4-0)

Bloemendaal – Hurley (9-2)

Klein Zwitserland – Tilburg (2-2)

Kampong – Pinoké (1-0)


3 Reacties

  1. GlasHalfvol

    Als je toch de samenvatting van OR - HGC bekijkt dan krijg je niet het idee dat je de twee keepers van Oranje ziet...Er gaan toch wel een paar houdbare ballen in. Het kan zijn dat ze buiten de samenvatting om een wereldpot keepten maar toch.

  2. Stockeyfan

    @GlasHalfvol Het is wel heel knap dat deze keepers beoordeeld worden op een samenvatting van 2 minuten. Ook de andere keepers in deze top competitie. De ene keer pakken ze punten en de andere keer niet. Krijgen ze het alleen te horen als ze het niet goed doen? Er lopen spelers tussendoor, raken de bal aan ect. Het is zoals elke Olympische cyclus. Nu worden de dertigers naar beneden geschreven / afgeschreven en de jonkies de veren toebedeeld. 2008-2012-2016 elke keer weer en je helpt er niemand mee.

  3. GlasHalfvol

    Sorry Pirmin/Sem, ik zeg niet dat het geen goede keepers zijn alleen dat ze deze wedstrijd niet overtuigden. Dat je keepers afrekent op fouten hoort erbij toch? Of mag je niet meer zeggen dat het niet briljant was? #pappenennathouden


Wat vind jij? Praat mee...