HK Zaal (D): Den Bosch naar halve finales

De dames van Den Bosch hebben zich op de voorlaatste speeldag in de Hoofdklasse Zaal verzekerd van een plek in de halve finales in de strijd om de landstitel. De ploeg van coach Raoul Ehren won in Topsportcentrum Almere beide wedstrijden.

Poule A

Naast Den Bosch zijn ook hdm en Laren zeker van plaatsing van de halve finales. Koploper hdm had een overwinning nodig, maar verloor het eerste duel met 2-1 van hekkensluiter Pinoké. De tweede wedstrijd van de dag werd wel gewonnen. Oranje-Rood werd met 4-2 verslagen. Ook Laren is zeker van een plaats bij de laatste vier. Het won beide wedstrijden: Nijmegen (7-3) en Groningen (6-3).