Knappe redding, mooie goal of fijne actie in de zaal? Deel ze!

Net zo’n heerlijke actie, mooie goal of fantastische redding gemaakt in de zaal als degene in de vorige edities? Deel dan snel jouw zaalmoment met ons. Je skills terugzien op hockey.nl? Zorg dan dat dit weekend je wedstrijd gefilmd wordt en stuur je actie direct naar ons toe.

De redactie van hockey.nl selecteert elke week de mooiste en opvallendste inzendingen, van Hoofdklasse tot Dames 36, van Veteranen tot Jongste Jeugd.

Hoe werkt het?

  • Stuur je video vóór dinsdag 9.00 uur in. Dat kan via WhatsApp (06-57862503), mail (redactie@hockey.nl) of Facebook Messenger (@hockeynl). De kwaliteit hoeft niet het allerhoogst te zijn, maar je moet het natuurlijk wel goed kunnen zien.
  • Video’s van bijvoorbeeld YouTube.com of Matchday.tv kunnen wij als redactie niet gebruiken, dus stuur echt een bestand en geen link.

Bekijk de goals, acties en reddingen van de laatste editie nog eens terug.


2 Reacties

  1. peter_vergeer

    De video is wel erg snel gemonteerd, nauwelijks tijd om de tekst te lezen. Toch mogen de namen van mij wel wat kleiner en club/team wat groter. Blijft toch een team sport. PS: Wat is de standenmotor traag sinds de aanpassing van januari.

  2. jappiekrekel

    Krampachtige haast klus van de redactie. Jammer en doet geen recht aan het zaalhockey van de jeugd in de zaal.


Wat vind jij? Praat mee...