Reserveteams hdm pakken de dubbel op NK

Bij het landskampioenschap zaalhockey voor de reserves hebben zowel de mannen als vrouwen van hdm zondag in Rotterdam huisgehouden. Hdm Heren 3 versloeg Kampong Heren 2 in een spannende finale met 4-3. Hdm Dames 2 pakte de landstitel met een 3-1 zege op Tilburg Dames 2. 

Het was zaterdag zeker niet de dag voor de kopstukken – de lijnteams – van de Haagse hockeyclub hdm. Zowel Heren als Dames 1 werd in de halve finales uitgeschakeld. Een kleine pleister op de wond waren zondag de prestaties van de tweede en derde teams van de gezellige Haagse hockeyvereniging. Bij de Heren haalden zowel het tweede als derde team de halve finales van de NK zaalhockey. En juist hdm 3 werd landskampioen en hdm 2 werd vierde.

hdm 3 landskampioen. Foto: Koen Suyk

Dames hdm

Ook de hockeysters van hdm wisten Nederlands Kampioen van de reserveteams te worden. Het was hdm Dames 2 dat in de finale Tilburg 2 versloeg, nadat het in de kruisfinales Quick Stick 2 uit Heerenveen met 3-1 had verslagen. Een schitterende prestatie dus van hdm, dat zondagavond twee mooie zilveren schalen in de prijzenkast in het clubhuis bij kon zetten.

hdm Dames 2 landskampioen. Foto: Koen Suyk


Wat vind jij? Praat mee...