Terug naar overzicht

EchtWel010 BP College Top Toernooi O12&O14

Naam toernooi
EchtWel010 BP College Top Toernooi O12&O14
Beschrijving toernooi

R.H.V. Leonidas organiseert samen met BP College het EchtWel010 BP College Top Toernooi. Hét (opwarm)toernooi waar topteams het tegen elkaar opnemen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met de professionals van BP College voor de beste tips om je team een top start te geven. EchtWel een 010 Must Do!

Wat kun je verwachten?
Een gezellige dag met je team om het hockeyseizoen op een sportieve manier een superstart te geven. Neem het op tegen andere topteams voor een goede voorbereiding op de eerste competitieduels. Pakken jullie de prijs voor de beste hockeyprestatie in jullie categorie of moet er nog gesleuteld worden aan de jullie tactiek? Tussen de wedstrijden door kun je met je team langs op het veld van BP College om elkaar uit te dagen met leuke en leerzame oefeningen. Wie slaat de hardste bal en wie is de Panna kampioen van het team? Natuurlijk is er lekker eten en drinken gedurende de dag. Je hebt je eigen teamtafel in onze overdekte hal, zodat je tussen de wedstrijden door lekker met elkaar kunt chillen en vooruitkijken naar het nieuwe seizoen. Wij van EchtWel010 zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Meer informatie:
Is dit iets voor jouw team? Lees dan verder voor alle informatie over het Echtwel010 Toptoernooi. Gelijk inschrijven mag natuurlijk ook.

Wanneer en voor wie is het toernooi?
Het Echtwel010 BP College Top Toernooi zal op zaterdag 26 augustus 2023 plaats vinden bij RHV Leonidas. Een toernooi voor de 1e klasse O12-jeugd en de Topklasse O14-jeugd.

Wat is het programma?
De aanvangstijd is 9:00 uur. Elk team speelt gedurende de dag minimaal vier wedstrijden van 35 minuten. Tussen de wedstrijden door kun je met je team meedoen aan uitdagende activiteiten verzorgd door de toppers van BP College. In de middag verzorgen we een lunch voor jullie team. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen is de verwachting dat de laatste wedstrijd om 17:15 uur klaar zal zijn. Daarna is het tijd voor het avondeten en natuurlijk de prijsuitreiking. Gedurende de dag zorgen we voor gezellige muziek, zijn er EHBO-ers aanwezig en helpen enthousiaste vrijwilligers mochten er vragen zijn.

Wat gaat het kosten?
De kosten voor een team zijn € 355,00. Dit is gebaseerd op 14 spelers/speelsters, 2 begeleiders en 1 scheidsrechter. Hiervoor kun je minimaal 4 wedstrijden van 35 minuten spelen, kun je deelnemen aan de uitdagende activiteiten van BP College en verzorgen we voor elk teamlid, begeleider en scheidsrechter lunch, diner en drinken tussendoor. Voor elk team is er een eigen teamtafel onder onze overkapping. Super gezellig! Natuurlijk zijn er ook mooie prijzen te verdienen. Bij inschrijving van een extra teamlid of begeleider wordt er € 20,- (p/p) in rekening gebracht.

Eigen scheidsrechter meenemen?
Ieder team dient een eigen scheidsrechter mee te nemen. Deze scheidsrechter heeft een scheidsrechters kaart van de KNHB. Hij/zij fluit de wedstrijden van zijn/haar eigen team. R.H.V. Leonidas heeft een beperkt aantal (jeugd)scheidsrechters die tegen een vergoeding kunnen worden ingezet. Wil je hier gebruik van maken, neem dan even contact met ons op.

Hoe kun je inschrijven?
Inschrijven kun je via een “klik” op deze link.

Wat zijn de inschrijfvoorwaarden?
Om de aanmelding definitief te maken, dien je een aanbetaling op het toernooigeld van € 75,00 te voldoen. Uiterlijk dinsdag 8 augustus 2023 dient het resterende bedrag op de toernooirekening te zijn bijgeschreven.

Wat doet de toernooicommissie bij over inschrijving?
Bij te veel inschrijvingen werken wij met een wachtlijst per categorie. Bij deelname van 26 teams gaat het toernooi door. Indien er minder teams zich hebben ingeschreven, is het mogelijk dat het toernooi niet zal plaatsvinden.

Hoe moet je de betaling voldoen?
De (aan)betaling dient te geschieden op rekeningnummer NL 32 ABNA0458266493 t.n.v. R.H.V. Leonidas te Rotterdam. Vermeld hierbij teamnaam, naam van het toernooi en de toernooidatum (bijv. Leonidas MO14-1, Echtwel010 BP College Toptoernooi, 26 augustus 2023).

Wanneer krijg je de bevestiging?
Wanneer we een volledig inschrijfformulier van je hebben ontvangen én je aanbetaling bij ons is bijgeschreven, krijg je van ons een bevestiging per mail. Uiterlijk vier dagen voor aanvang van het toernooi ontvang je van ons een mail met alle praktische informatie.

Heb je vragen?
Wil je iets meer informatie voordat je je team inschrijft? Neem dan contact met ons op via leonidastoernooien@gmail.com

Land
Nederland
Club
Leonidas (R.H.V.)
Club adres
Toepad 95
3063 NJ
Rotterdam
Club website
www.leonidas.nl
Soort
Prestatiegericht
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
D
Discipline
Veldhockey
Datum start
26-08-2023
Datum eind
26-08-2023
Tijd start
09:00
Tijd eind
18:00
Website
https://www.echtwel010.nl
Kosten (per team)
€ 355,00
Kosten (per speler/persoon)
€ 20,00
Naam contactpersoon
Willeke Stekelenburg
E-mailadres contactpersoon
leonidastoernooien@gmail.com
Aanmelden voor toernooi