Terug naar overzicht

“Hockey is Cool” O14 Tweedaags toernooi (tent mee!)

Naam toernooi
"Hockey is Cool" O14 Tweedaags toernooi (tent mee!)
Beschrijving toernooi

Al jaren organiseert Hockeyvereniging HIC het "Hockey is Cool" toernooi voor O-14. Een fantastisch 2-daags toernooi met een gezellige BBQ met DJ en overnachting!

Het is een een superleuk recreatief hockeytoernooi voor jongens en meiden uit de O-14. Lukt het niet om met je hele eigen team te komen? Kijk of je samen met een ander team van je club een team kunt vormen.

Dit moet je weten over de editie 2024:

Wanneer/waar
Zaterdag 13-14 juli 2024 op de locatie van Hockeyvereniging HIC te Amstelveen.

Tijden
Inloop vanaf 9.00 uur. De wedstrijd start om 9.30 uur. De wedstrijden zijn rond 16.30 uur afgelopen. Daarna volgt de gezellige BBQ met DJ. De volgende dag zijn er nog wedstrijden, lunch en natuurlijk de prijsuitreiking. Het toernooi zal zondag rond 15 uur afgelopen zijn.

Thema
Het toernooithema van dit jaar is de Olympische Spelen. Kom zo origineel mogelijk verkleed als jouw ‘favoriete’ land. Ieder team staat vrij om te kiezen wat hij wil. Voor het meeste origineel verklede team is er een originaliteitsprijs.
TIP!! Let bij het kiezen van je land wel goed op de originaliteit, het is erg lastig om je te onderscheiden als je het 5e team bent dat als oranje leeuw verkleed komt!

Begeleiding
Elk team moét het gehéle weekend begeleid worden door minimaal 2 begeleiders van 18 jaar of ouder. Je kunt als team ook regelen dat halverwege (bijv. bij de lunch) 2 begeleiders worden afgewisseld zodat ouders niet de hele dag aanwezig hoeven te zijn. Zijn er 4 tegelijkertijd dan moeten er kosten in rekening worden gebracht voor deze extra begeleiders.

Elk team levert elke eigen wedstrijd 1 scheidsrechter. Dit mag uiteraard tevens een begeleider zijn.

Overnachting:
Deelnemers en begeleiding overnachten in zélf meegebrachte tenten.

NIX:
Zeer belangrijk! Het toernooi is geheel rook en alcoholvrij! De organisatie behoudt zich het recht op alcoholbezit en –gebruik te controleren.

Toezicht:
Op zaterdag en op zondag is er professionele EHBO aanwezig. Gedurende de nacht is er ervaren bewaking aanwezig op het terrein.

Kosten
De kosten zijn €50 per speler (minimaal 11 spelers). Het is inclusief  2x lunch, BBQ,  en ontbijt. Dit is inclusief 2 begeleiders, die hoeven niet te betalen. Voor een eventuele derde of vierde begeleider betaalt u wel €50 extra.

Aanmelding
Na je inschrijving via de site, ontvang je binnen een week bericht per e-mail of je geplaatst kunt worden (check ook je spambox).

Heb je nog vragen, mail dan naar hicjeugdevenementen@gmail.com

Heel graag tot in juli!

HIC Jeugd Events

Land
Nederland
Club
HIC (H.V.)
Club adres
Escapade 7
1183 NM
Amstelveen
Club website
www.hichockey.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
C
Discipline
Veldhockey
Datum start
13-07-2024
Datum eind
14-07-2024
Tijd start
09:00
Tijd eind
15:00
Website
www.hicevents.nl
Kosten (per speler/persoon)
50
Naam contactpersoon
HIC jeugdevent commissie
E-mailadres contactpersoon
hicjeugdevenementen@gmail.com
Aanmelden voor toernooi