Terug naar overzicht

RGHC Tempo 34 AB toernooi

Naam toernooi
RGHC Tempo 34 AB toernooi
Beschrijving toernooi

Het toernooi vindt plaats op 21, 22 en 23 juni 2024. Op vrijdagmiddag zal, na het opzetten van de tenten, het toernooi feestelijk worden geopend. Op zaterdagmiddag worden de wedstrijden gespeeld. Naast de wedstrijden zijn er verschillende leuke activiteiten gepland.

Op zaterdag kan er, nadat er aan de sportieve plicht voldaan is, tot in de kleine uurtjes worden doorgefeest op muziek van DJ's.

Op zondag vindt, na het spelen van de laatste wedstrijd, de prijsuitreiking plaats, waarna er op het (hopelijk) zonnige terras nog wat gerelaxed kan worden.

Op zaterdag en zondag zal er voor ontbijt en lunch gezorgd worden. Op zaterdagavond staat er overheerlijke maaltijd voor jullie klaar . Naast de verzorgde maaltijden is er vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om diverse broodjes en andere snacks te kopen op het toernooi.

Daarbij zullen we gebruik gaan maken van consumptie breekmunten die in het clubhuis te kopen zijn. Deze munten zijn alleen te betalen met pin.

Om er voor te zorgen dat het toernooi zo soepel en veilig mogelijk verloopt, zijn tijdens het toernooi alle deelnemers herkenbaar aan een polsbandje en de crew aan de duidelijk herkenbare crewkleding. Overdag is er EHBO aanwezig en gedurende het hele toernooi zal de veiligheid door professionele beveiliging worden gewaarborgd.

De kosten van het toernooi bedragen € 900 per team + €150 borg. Een team bestaat uit 14 spelers + twee begeleiders (21+). Voor elke extra speler/begeleider wordt een bedrag van € 60 gevraagd. Na 1 april worden deze kosten verhoogd naar € 1000 per team + €150 borg (voor elke extra speler/begeleider € 70).

Land
Nederland
Club
Tempo '34 (R.G.H.C.)
Club adres
Zuiderparkweg 602
3085 BW
Rotterdam
Club website
www.tempo34.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
B
Discipline
Veldhockey
Datum start
21-06-2024
Datum eind
23-06-2024
Kosten (per team)
900
Naam contactpersoon
Sara van Dinther
E-mailadres contactpersoon
jeugdcommissie@tempo34.nl
Aanmelden voor toernooi