Terug naar overzicht

Wolvenpot JO12/ MO12 Toernooi

Naam toernooi
Wolvenpot JO12/ MO12 Toernooi
Beschrijving toernooi

Al sinds 2010 organiseert Hockeyvereniging HIC het Wolvenpot toernooi!

Een superleuk 1 daags recreatief hockeytoernooi voor jongens en meiden in O-12 in 11-tallen. We delen de poules in op sterkte. Natuurlijk is het leuk om met je eigen team mee te doen, maar lukt het niet om met je hele eigen team te komen? Kijk of je samen met een ander team van je club een team kunt vormen.

Naast het toernooi zelf, kun je meedoen aan ons traditioneel Spijkerbroekhangen en bij mooi weer de buikglijbaan. Ook staat de "raad hoeveel dropjes" droppot er weer!

Dit moet je verder weten over editie 2024:

Wanneer/waar
Zaterdag 22 juni 2024 op de accommodatie van Hockeyvereniging HIC te Amstelveen.

Tijden
Welkom vanaf 9.00 uur. Het toernooi is rond 17.00 uur afgelopen.

Begeleiding
Elk team (minimaal 13 spelers) ontvangen we graag met 2 begeleiders (1 coach én 1 EIGEN scheidsrechter, die de eigen wedstrijden fluit). Uiteraard kun je zelf bepalen of de begeleiders halverwege afgewisseld worden, maar zijn er meer de 2 begeleiders de hele dag aanwezig, dan dient er voor de 3e of 4e begeleiders bijbetaald te worden.
Er is professionele EHBO aanwezig.

Kleding in thema
Als thema voor het toernooi hebben we dit jaar dieren. Kom zo origineel mogelijk verkleed als jouw favoriete dier. Ieder team staat vrij om te kiezen wat hij wil. Voor het origineelst verklede team is er een prijs.
TIP!!Denk bij het kiezen van jouw dier goed op de originaliteit, het is lastig om je te onderscheiden als je het 5e team bent dat als leeuw verkleed komt! :-)

Neem reservekleding en eventueel badkleding mee. Bij mooi weer hebben we de buikglijbaan staan en traditioneel kun je ook meedoen aan het Spijkerbroek hangen (blijf je niet hangen dan val je in het water :-) )!

Kosten
Het toernooi is incl. lunch, snack, limonade. De kosten zijn € 208,- per team, (inclusief 2 begeleiders). Dit is voor maximaal 13 spelers. Bij elke extra speler of begeleider wordt 16,- gerekend.

Aanmelding
Na je inschrijving via de site ontvang je een bevestiging in je mailbox. (check ook je spambox).
Let op, mocht het zo zijn dat we jullie team niet lijken te kunnen indelen omdat er voor die sterkte te weinig andere teams hebben, nemen we zo snel mogelijk contact op. Maar over het algemeen komen we er wel uit.

Heb je nog vragen, mail dan naar hicjeugdevenementen@gmail.com

Heel graag tot in juni!

HIC Jeugd Events

Land
Nederland
Club
HIC (H.V.)
Club adres
Escapade 7
1183 NM
Amstelveen
Club website
www.hichockey.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
D
Discipline
Veldhockey
Datum start
22-06-2024
Datum eind
22-06-2024
Tijd start
09:00
Tijd eind
17:00
Website
www.hicevents.nl
Kosten (per team)
208
Naam contactpersoon
hicjeugdevenementen
E-mailadres contactpersoon
hicjeugdevenementen@gmail.com
Aanmelden voor toernooi