Round-up Super B: Were Di MB1 verslaat Leonidas in topper

Were Di MB1 heeft zaterdag de topper in eigen huis gewonnen. Leonidas werd met 3-2 verslagen. Door de overwinning heeft Were Di de volle buit uit vier wedstrijden. Naast de Tilburgse ploeg zijn er nog zes teams zonder puntenverlies: Gooische JB1, hdmJB1, HBSJB1, Zwolle MB1, Hurley MB1 en Gooische MB1.

Jongens Super B

Poule A
Houten won zaterdag de topper bij Naarden: 3-1. Door de winst gaat Houten aan kop op twee punten gevolgd door HOD, dat met 5-2 won van Alliance.

Poule B
Breda verloor de koppositie na een 2-1-nederlaag bij MOP. Pinoké profiteerde en nam de leiding over na de 1-3 bij Tilburg. Het verschil tussen Pinoké en Breda bedraagt slechts een punt. HGC is derde, ook op een punt van de koploper, na de 2-0-overwinning bij Klein Zwitserland.

Poule C
Met een 12-1-zege bij HVA blijft Gooische na vier duels met twaalf punten aan kop. Het was niet de grootste zege, want Zoetermeer versloeg Almelo, dat voorlaatste staat, met 14-0.

Poule D
In poule D gaan hdm en HBS aan kop met twaalf punten uit vier duels. Hdm versloeg Hurley met 4-2 en HBS was met 3-2 te sterk voor Alecto. De nog puntloze hekkensluiter Quick Stick werd door Schaerweijde getrakteerd op een fikse nederlaag: 10-1.

Meisjes Super B

Poule A
Were Di won met 3-2 de topper tegen Leonidas en blijft ongeslagen na vier wedstrijden. Het verschil met Leonidas bedraagt drie punten. Victoria en Maastricht wachten nog steeds op hun eerste punten.

Poule B
Craeyenhout en Alliance gaan gezamenlijk aan kop met tien uit vier. Craeyenhout won met 4-0 van Deventer en Alliance versloeg MOP met 3-1. Beide ploegen staan drie punten los van Breda, dat bleef steken op 3-3 tegen Pelikaan.

Poule C
Zwolle won voor de vierde maal op rij. Dit keer werd Klein Zwitserland aan de zegekar gebonden: 5-0. Hekkensluiter Quick Stick pakte het tweede punt van het seizoen dankzij een 2-2 bij HIC.

Poule D
Net als in poule B gaan ook in poule D twee clubs samen aan kop. Hurley en Gooische zijn na vier speeldagen nog zonder puntenverlies. Gooische was zaterdag veel te sterk voor EHV (6-1) en Hurley won met miniem verschil bij Alecto: 1-2.


Wat vind jij? Praat mee...