Trainerscarrousel OVK: André Morees naar dames Rood-Wit

Trainers komen en trainers gaan in de Overgangsklasse Dames en Heren. In dit overzicht van het seizoen 2018/2019 houden we alle mutaties bij van het derde niveau van Nederland. Aanvullingen? Mail naar redactie@hockey.nl.

11 februari

André Morees keert komend seizoen terug bij dames Rood-Wit 

André Morees treedt volgend seizoen in dienst bij de dames van Rood-Wit. Morees is momenteel nog assistent van Teun de Nooijer bij de dames van Bloemendaal. Daar maakt hij het seizoen af. De nieuwe coach is voorheen al actief geweest als trainer van de jeugd en Heren 1. De coach volgt daarmee Jeroen Buné op.

Morees laat in een persbericht weten stappen te willen maken met de ploeg. ‘Rood-Wit is een club die altijd in mijn hart heeft gezeten. Ik vind dat Rood-Wit er aan toe is een stap te maken naar een hogere klasse en ik kan daar een positieve bijdrage aan leveren. Ik wil een eerste damesteam smeden met speelsters die het verschil op het veld en in de kleedkamer kunnen maken. Ik zal hierbij intensief optrekken met de commissie tophockey. We kijken daarbij naar de huidige sterke kern en talenten uit de eigen jeugd en omgeving.’

 


1 Reactie

  1. jappiekrekel

    jappiekrekel

    Prima keuze van RW en ook van de nieuwe coach. Karakter en sfeer van een club zijn belangrijke elementen.


Wat vind jij? Praat mee...