Programma Gold Cup (D): Wat kunnen Rood-Wit en Breda tegen hoofdklassers?

De dames spelen vanavond de achtste finales van de Gold Cup. Nadat HGC in de tweede ronde als enige hoofdklasser niet wist te winnen, staan er weer een paar top wedstrijden op het programma. Daarnaast worden er in Aerdenhout en Breda mooie affiches afgewerkt.

Rood-Wit is een van de twee overgebleven overgangsklassers in Gold Cup. Zij maakten in de vorige ronde korte metten met Gooische (2-1). Om vanavond een ticket voor de kwartfinales van de Gold Cup te bemachtigen, zullen zij moeten afrekenen met hoofdklasser Bloemendaal.

Ook Breda staat vanavond een serieuze uitdaging te wachten. Mede dankzij de treffers van Sophie Suijkerbuijk en Meike Wanier won de ploeg een maand geleden met 2-1 van Wageningen. Donderdagavond staat hen een tegenstander van een ander kaliber te wachten, hoofdklasser Kampong komt op bezoek.

Naast deze twee mooie affiches staan er nog meer topwedstrijden op het programma. Hoofdklassers Victoria – hdm, Hurley – Amsterdam en Pinoké – SCHC treffen elkaar. Donja Zwinkels ontvangt haar oude ploeg Oranje-Rood in Tilburg.

Programma:

Regio Zuid-West

Rotterdam – Klein Zwitserland

Victoria – hdm

Regio Zuid

Tilburg – Oranje-Rood

Were Di  – Den Bosch

Breda – Kampong 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BREDA DAMES 1 (@bredadames1)

Regio Noord-West

Hurley – Amsterdam

Rood-Wit – Bloemendaal

Pinoké – SCHC

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rood Wit Dames 1 (@roodwit_dames1)


Wat vind jij? Praat mee...