Speeldata Gold Cup gewijzigd vanwege Pro League

De speelkalender van de Gold Cup is op een aantal plekken gewijzigd vanwege de FIH Pro League. Bij de heren worden de vierde ronde en de finale op een andere datum gespeeld. Bij de dames zijn de halve finale en de finale verplaatst. 

Bij de mannen zijn Den Bosch, Tilburg, HGC, Rotterdam, Cartouche, Amsterdam, Schaerweijde en Pinoké nog in de race voor het winnen van de beker. SCHC, Laren, Den Bosch, Oranje-Rood, hdm, HGC, Bloemendaal en Hurley zijn bij de dames overgebleven. De loting voor de volgende ronde van de Gold Cup is op 27 januari 2020. Dan wordt ook de loting voor de volgende ronden van de Silver Cup verricht.

Gold Cup Heren

Ronde 4:             5 maart 2020 (was 19 maart)

Halve finales:     2 april 2020 (gelijk gebleven)

Finale:                 16 april 2020 (was 30 april)

Gold Cup Dames

Ronde 4:             12 maart 2020 (gelijk gebleven)

Halve finales:     2 april 2020 (was 26 maart)

Finale:                 23 april 2020 (gelijk gebleven)

 


1 Reactie

  1. cmb-koning

    Het blijft toch heel apart dat het eerdere schema combinatie PL en Goldcup door de KNHB zo werd vastgesteld . Met wedstrijden op dezelfde dag Oranje en GoldCup !! .Alleen door druk van de hofleveranciers Oranje kon het aangepast worden . Vraag me echt af echt of iemand van de KNHB dit eerdere schema nog even op haalbaarheid heeft getoetst. Wat leren we hiervan KNHB ? Komt wel erg amateuristisch over.


Wat vind jij? Praat mee...