‘Het hockey heeft de Pro League nodig’

De redactie vroeg vorige week om jullie mening. De poll ‘Heeft het hockey de Pro League nodig?‘ zorgde voor veel reacties. Het hockey heeft de Pro League nodig vond het grootste gedeelte van de stemmers. Er stemden in totaal 3177 mensen waarvan 67% de meerderheid was. 
Een aantal stemmers lieten hun mening achter. Zo vond iemand dat Nederland de Pro League niet per se nodig heeft maar andere landen wel. Het antwoord op de vraag was voor hem daarom ‘ja’. Een ander denkt dat mensen die normaal niet naar hockey kijken, er nu wel aandacht voor krijgen omdat ze uit liefde voor hun land naar hockey gaan kijken.

Dit zijn de cijfers van de stemming:

Poll Hockey.nl app/website:

367 mensen vinden dat het hockey de Pro League niet nodig heeft

Poll Hockey.nl Instagram

692 mensen vinden dat het hockey de Pro League niet nodig heeft

TOTAAL POLL:

3177 Stemmers
2118 
1059 mensen vinden dat het hockey de Pro League niet nodig heeft (33%)


8 Reacties

 1. Runa Honig

  Redactie, nu klaar met dit onderwerp! Duidelijk komkommertijd in hockeyland....

  1. jappiekrekel

   Mss een ‘thumbs down’ toevoegen aan het beoordelingsmenu.. benieuwd of men dat aandurft..

  2. lexi-b

   Eens met @rhonig ook ik krijg last van HPL-moeheid ...

 2. rancoburgzorg

  Helemaal niet eens met Rhonig. Wat er nu gebeurt met de Pro League is een fundamentele koerswijziging van hoe de sport georganiseerd wordt. Daar kun je niet genoeg aandacht aan besteden.

  1. jappiekrekel

   @rancoburgzorg... prima maar mogen we om iets met inhoud vragen...het is een overload. Grappig dat ze daar wel tijd voor hebben maar geen enkele melding maken van een vet probleem met de nieuwe software ‘hockeyweerelt’ genaamd. Gele kaarten worden niet geregistreerd en zullen niet (ook niet na meerdere gele kaarten) leiden tot schorsing...

 3. hockey_mom

  Pro league, rabo league, champions trophy, world league, super series, wk, ek...i lk heb echt geen idee meer waar na ik kijk en waarover het gaat. Begint op schaatsen te lijken. Elk weekend een WK of NK waar we allemaal naar kijken behalve de rest van de wereld.

 4. cmb-koning

  en de KNHB zwijgt in alle talen ..................

 5. rancoburgzorg

  Logisch, de mensen van de KNHB zitten waarschijnlijk al in Nieuw Zeeland. Alvast kijken of het eten lekker is, of de zon schijnt en of de hotels in orde zijn.


Wat vind jij? Praat mee...