Eerste Klasse (H): Zevenklapper voor Venlo, Naarden wint van Rood-Wit

In de Eerste Klasse Heren wonnen de hockeyers van Venlo met liefst 7-2 van Hopbel uit Schijndel. In Poule C van de Eerste Klasse voeren zij samen met Weert en Helmond de ranglijst aan na twee wedstrijden.

Poule A

Naarden Heren 1 versloeg de hockeyers van Rood-Wit overtuigend met 3-0 en gaan daardoor na twee wedstrijd soeverein aan de leiding, samen met Myra, dat ook het volle pond heeft. In hun weg richting de Overgangsklasse hebben ze in ieder geval – volgens de blije aftermatch foto op Facebook – afscheid genomen van gewaardeerde krachten.

Afscheid van drie mannen met een 3-0 winst op Rood-Wit. Bedankt Duco, Janneman en Marc! πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼

Geplaatst door Naarden Heren 1 op Zondag 17 september 2017

Poule B

Er zijn na twee speelronden maar liefst vijf koplopers in Poule B. Zowel Berkel-Rodenrijs, Ring Pass, HUDITO, Groen-Geel en Alecto pakten het volle pond, maar met de kraker HUDITO-Berkel-Rodenrijs zondag op het programma, zal dat na het weekend in ieder geval veranderen. Alecto uit Leiderdorp won zondag in ieder geval nipt met 2-1 de wedstrijd tegen Warande Heren 1 uit Oosterhout.

Poule C

De hockeyers van Venlo maakten er een zevenklapper van tegen het arme Hopbel uit Schijndel, die nog wel twee eretreffers wisten te scoren. Ook de dames van Venlo wonnen hun wedstrijd dus op deze Super Sunday in Venlo bleven de zes punten in eigen huis. Samen met Weert en Helmond voeren de Venlose hockeyers de ranglijst aan.

Poule D

Vier clubs zijn na twee wedstrijden nog met het volle pond: voormalig hoofdklasser Hattem, Houten, Groninger Studs en IJsseloever. Voor Houten werd het een nipte 1-2 overwinning op EHV in Enschede. En dankzij de mooie beelden weten we dat de winnende goal een goede sleeppush was.


1 Reactie

  1. Sirkie

    En wij maar denken dat we tegen Rood-Wit speelden! Peter Sirks Manager Naarden Heren 1


Wat vind jij? Praat mee...