3 Caspers verlengen contract bij Schaerweijde

Schaerweijde is met Casper Horn, Caspar Dobbelaar en Casper Rietveld tot overeenstemming gekomen het contract te verlengen met een jaar. Dat betekent dat deze spelers tot en met het seizoen 2016-2017 in het rood-zwart zullen uitkomen.

Bestuurslid Martijn Marree stelt vast dat kort voor het begin van het hoofdklasseseizoen een goede stap is gezet om continuïteit bij de Heren 1-selectie te waarborgen: ‘De afgelopen vier seizoenen zijn wij er in geslaagd op het hoogste niveau uit te komen. Die lijn willen wij voortzetten. We zijn erg blij met deze spelers en hebben, na eerder deze zomer overeenstemming te hebben bereikt met Leon Hemminga, ook de contracten met deze spelers verlengd.’ De komende weken zullen ook gesprekken worden gevoerd met andere spelers om de verbintenis met Schaerweijde langer te laten duren.

Schaerweijde werd afgelopen weekend 7e op het ABN AMRO-toernooi, waar alle hoofdklasseclubs uitkwamen. Aanstaande zondag 13 september begint Schaerweijde de competitie met een thuiswedstrijd tegen Bloemendaal.

 


Wat vind jij? Praat mee...