Laatste Hoofdklasse-duel 2019 op televisie, radio en hockey.nl

Het laatste Hoofdklasse-duel van 2019 tussen HGC en Kampong, dat zondagmiddag wordt gespeeld, is te volgen via de NPO1, Radio 1 en op hockey.nl. De NOS brengt ’s middags om 16.50 uur in Studio Sport een zeer uitgebreide samenvatting op NPO1 en laat in het zondagavond-programma van 18.00 uur ook nog korte flitsen van deze inhaalwedstrijd bij de mannen zien. 

Krijn Schuitemaker is voor de NOS vanaf 14.45 uur aanwezig om voor Langs de Lijn live verslag te doen van het duel tussen de huidige nummers drie en vijf van de Hoofdklasse Heren. Philip Kooke verzorgt voor de NOS het commentaar bij de samenvatting. Ook hockey.nl is zondag in Wassenaar om je via het liveblog op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Na afloop zijn hier het wedstrijdverslag en de reacties met de hoofdrolspelers te zien. Op maandag staat ook een uitgebreide samenvatting op hockey.nl.

Starttoernooi zaal

Waar HGC en Kampong nog buiten op het veld hockeyen, gaan de overige Hoofdklasse-teams de zaal in. Zondag is in Sporthallen Zuid in Amsterdam het starttoernooi voor de Hoofdklasse Dames Zaal en Hoofdklasse Heren Zaal. hockey.nl is hier aanwezig om te kijken hoe de teams ervoor staan.

Den Bosch-speelster Lieke Hulsen (voorgrond) in actie tijdens het starttoernooi van 2018 in Valkenhuizen. Foto: Orange Pictures / Andre de Heus

De zaalcompetitie start volgende week zaterdag, 21 december, met de eerste speelronde voor de dames en de heren in Sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem.

 


Wat vind jij? Praat mee...