Landelijk O18: Gooische JO18 pakt laatste ticket play-offs

Gooische JO18 heeft zich tijdens de laatste speelronde van de reguliere competitie verzekerd van het laatste ticket voor de play-offs. In Breda won de ploeg met 2-0 van Push en bleef zodoende concurrent Den Bosch, dat met 7-0 te sterk was voor Voordaan, op de ranglijst met twee punten voor.

Hieronder de uitslagen van de veertiende en laatste speelronde van de tweede fase Landelijk O18. Nog leuke foto’s van de onderstaande wedstrijden? Mail ze dan naar redactie@hockey.nl! Voor het doorgeven van de doelpuntenmakers, gebruik de livescoring in de hockey.nl app.

In de Landelijke competitie gaan de nummers één en twee van de poules naar de halve finales. Op zaterdag 24 juni 2023 volgen dan de finales van Meisjes 016, Jongens 016, Meisjes 018 en Jongens 018.

Meisjes

Laren sloot als enige ploeg de reguliere competitie af zonder nederlaag na de 1-1 tegen Schaerweijde. De ploeg won tien wedstrijden en speelde vier keer gelijk. Met 34 punten haalde Laren net zo veel punten als de nummer één uit de andere poule, Rotterdam. Die ploeg incasseerde de minste tegengoals. Slechts negen in veertien competitieduels.
Poule A

 

 

Klik hier voor de stand in de poule

Poule B

 

Foto: Margriet Bronckers

Klik hier voor de stand in de poule

Jongens

Net als Laren bij de Meisjes O18 bleef bij de Jongens O18 Victoria ongeslagen. De Rotterdamse ploeg won twaalf van de veertien competitiewedstrijden en speelde er twee gelijk. Ook was Victoria de meest trefzekere ploeg met 63 doelpunten. Bovendien haalde de ploeg met 38 de meeste punten.

Poule A

 

Klik hier voor de stand in de poule

Poule B

 

Klik hier voor de stand in de poule


Wat vind jij? Praat mee...