Kaartverkoop play-offs gestart om 18.00 uur

De kaartverkoop voor de halve finales van de play-offs in de Hoofdklasse Heren en de Livera Hoofdklasse Dames is zondagavond om 18.00 uur van start gegaan. De clubs en de KNHB hebben een gezamenlijke starttijd afgesproken om de fans van alle teams gelijke kansen te geven kaarten te bemachtigen. Het complete schema voor de play-offs voor de heren en dames is inmiddels ook bekend.

In het verleden gebeurde het dat clubs van reeds vroegtijdig geplaatste ploegen, nog voor de tegenstander bekend was, kaarten in de verkoop deden. Dit had als gevolg dat er voor de tegenstander een stuk minder kaarten beschikbaar waren. Dat willen clubs en KNHB dit jaar voorkomen. De halve finales van de play-offs starten komende woensdag (15 mei) bij de mannen en donderdag (16 mei) bij de vrouwen.

Kaartverkoop

De playoff-ploegen zijn zelf verantwoordelijk voor de kaartverkoop. De clubs maken via hun site bekend wat de toegang kost en waar kaarten kunnen worden gekocht. Voor de wedstrijden van SCHC hoeft geen kaart gekocht te worden. Daar is de entree, net als tijdens competitiewedstrijden, gratis. Dat geldt ook voor de vrouwen van Oranje-Rood.

Verkoop tickets play-offs:
Bloemendaal: Klik hier om tickets te kopen
Kampong: Klik hier om tickets te kopen
HGC: Klik hier om tickets te kopen
Amsterdam (Heren & Dames): Klik hier om tickets te kopen
Den Bosch: Klik hier om tickets te kopen
SCHC: geen ticketverkoop
Oranje-Rood: geen ticketverkoop


4 Reacties

 1. haags-hopje

  De bond doet er ├ęcht alles aan om de bezoekersaantallen zo laag mogelijk te houden. Woensdag en donderdag eerste wedstrijd. 20:30 uur. Te laat voor E en D jeugd, midden in de examenperiode. Woensdag ook geen TV, want slot eredivisie. Zaterdag 12:30/16:00 tijdens een speelronde voor de jeugd. Onbegrijpelijk dat de HK clubs dit pikken.

  1. jappiekrekel

   Dat de KNHB geen duidelijke reden opgeeft is misschien nog wel teleurstellender. Hoe moeilijk was dat nou geweest ..

 2. robbertsmit

  Niet helemaal terecht denk ik. Ik weet niet of je het nu van de E en D jeugd moet hebben. Dat zijn die flappers die je altijd op het veld ernaast ziet ballen. Examenperiode doe je niet veel aan. De voetbalfans hebben daar trouwens ook mee te maken, en daar zit het gewoon lekker vol. Die eredivisie slotdag is een beetje lullig want veroorzaakt door de herplanning van het voetbalrooster wegens het Ajax succes. Voor 'de voetbal' trouwens niet ideaal dat op een woensdagavond de kampioen bekend wordt. Ik hoop er met name op dat er fatsoenlijke tribunes zijn en dus goed zicht op het veld.

  1. conegut

   Lege tribunes.. staan mooi op tv.


Wat vind jij? Praat mee...