Samenvattingen Livera HK Dames speelronde 15 2019/2020

Nu op de zondagavond al de samenvattingen van de vandaag gespeelde wedstrijden in de Livera Hoofdklasse Dames. De wedstrijden zijn opgenomen met automatische camera’s. Bekijk hieronder de samenvattingen van speelronde 15 met onder meer Bloemendaal – Kampong (0-3), Oranje-Rood – Laren (2-1), Hurley – Amsterdam (1-1), Victoria – Pinoké (2-4) en Den Bosch – hdm (2-1).

Van de wedstrijd HGC – SCHC (0-6) is geen samenvatting, omdat het nog niet is gelukt daar het camerasysteem volledig operationeel te hebben.

Hieronder de eerste samenvattingen. Het overzicht wordt bijgewerkt zodra de volgende samenvattingen beschikbaar zijn.

Bloemendaal – Kampong (0-3)

Oranje-Rood – Laren (2-1)

Victoria – Pinoké (2-4)

Den Bosch – hdm (2-1)

Hurley – Amsterdam (1-1)


10 Reacties

  1. tiemezegelink

    Wat een kwaliteit!

    1. rdownunder

      Ja echt top wat een vooruitgang:)!

  2. francakh

    Dit is te slecht!

    1. francakh

      En dan ook nog op al die losse filmpjes moeten klikken, niet te doen. Achteruitgang.

  3. asjemenou

    Dit is micro hockey, heb een telelens nodig om de bal überhaupt te zien. Eerste en laatste keer. Haha en de knhb wil hockey serieus op de kaart zetten.

  4. floor1505

    Doe mij maar weer de uitzending op ziggo! :)

  5. Peterpaul

    Ziggo was al niet veel, maar dit is echt te slecht voor woorden! Direct mee stoppen en weer allemaal naar de velden gaan. Veel leuker en je ziet tenminste de wedstrijd.

  6. magnus-querqus

    Wat een trurnis, graag ASAP terug naar het samenvattingenprogramma op Ziggo...

  7. lynnBosman

    Ik heb voor de winterstop met regelmaat eerst de filmpjes gekeken op eyecons (programma kwam voortaan zo laat). Dat was prima te doen, waren vrijwel dezelfde filmpjes als die we later zagen op tv of hier. Maar wat jullie nu doen, is niet prettig om naar te kijken. Doe dan net als voor de winterstop en zet ze daarna netjes in een filmpje. Zo super zijn.

  8. ronaldvdv

    Zeker geen voouitgang. Vertekende beelden, niet scherp (soms lijken de speelsters wel geesten), filmpjes los, bal moeilijk te volgen. Kortom te lage kwaliteit.


Wat vind jij? Praat mee...