Samenvattingen Livera HK Dames speelronde 16 2019/2020

Bekijk de samenvattingen van de op donderdag- en vrijdagavond gespeelde wedstrijden van de zestiende speeldag in de Livera Hoofdklasse Dames. De wedstrijden zijn opgenomen met automatische camera’s.

Van de wedstrijd Pinoké – Hurley is geen samenvatting omdat het automatische camerasysteem bij Pinoké nog niet operationeel is. Naar verwachting is dat volgende week wel het geval. De beelden van Kampong – Oranje-Rood zijn afkomstig van de videotoren, omdat ook in Utrecht het camerasysteem nog niet operationeel is. Het is bij Kampong wachten op een gemeentelijke vergunning voor het plaatsen van de camera’s.

Victoria – HGC 1-0

Bloemendaal – Den Bosch 2-4

hdm – SCHC 1-4

Laren – Amsterdam 1-1

Kampong – Oranje-Rood 2-2


6 Reacties

 1. maus2018

  Kan iemand mij uitleggen waarom de scheidsrechter een strafcorner gaf aan Oranje Rood (onopzettelijk shoot buiten de cirkel), tja en onterechte strafcorners gaan er altijd in:-(

  1. maus2018

   Wellicht dat de desbetreffende Scheidsrechter het mij kan uitleggen? Kom er maar in met je antwoord, ben echt heel benieuwd :-)

  2. gijsh

   Ik denk voor opzettelijk shoot ;)

 2. eefgorter

  (niet de desbetreffende scheids, gewoon een random scheids) vanwege d'r opzettelijke shoot. verdediger sluit d'r voeten op moment dat ze door d'r benen gespeeld wordt. (non) reactie van die verdediger zegt verder genoeg. goed gezien, terechte SC...

 3. maus2018

  😂

 4. pjklaassen

  Opzet moeilijk te beoordelen, maar daar zal die ongetwijfeld voor gegeven zijn;)


Wat vind jij? Praat mee...