Sander de Wijn: ‘Te weinig respect voor onszelf’

De Oranje Heren zagen dinsdag hun droom op olympisch goud in rook op gaan na het verlies tegen België in de halve finale. Bondscoach Max Caldas gaf na afloop aan zijn ogen niet kunnen geloven. Zijn mannen speelden volgens hem te sloom en kwamen in de problemen doordat keuzes te laat gemaakt werden. 

Een dag na de pijnlijke nederlaag, op de rustdag voorafgaand aan het duel om plek 3 tegen Duitsland, geeft verdediger Sander de Wijn zijn visie op de uitschakeling en laat hij weten hoe de oranjemannen de draad proberen op te pakken richting de strijd om brons.

Lees ook

 


1 Reactie

  1. w.j.arriens

    De verslaggever is typisch zelf geen sporter. Wat een stelling " ... de wedstrijd tegen Duitsland is een vervelende wedstrijd ..."(!). De jongens zijn hier om hun favoriete sport, hun lievelingssport te beoefenen. Dan is geen een wedstrijd "vervelend", hoogstens "lastig". Iedereen die van het spel houdt, wil er tegenaan. Als sportverslaggever is het (ook) de uitdaging de jongens OP TE PEPPEN, positief aan te moedigen, de leuke dingen naar voren te halen. Welke taktiek zullen we gaan spelen om de aartsrivaal te overwinnen? Op eenzelfde toernooi win je bijna nooit 2x van dezelfde tegenstander ... De Duitsers zitten toch in hetzelfde schuitje ... ?


Wat vind jij? Praat mee...