Winnaars MEESTERVOORSPELLER dag 13

Voor het Nederlands Elftal Heren zitten de Olympische Spelen van Rio de Janeiro erop. Het brons ging na shootouts naar Duitsland. Het was ongelofelijk spannend, maar Duitsland deed het net even iets beter. Er waren 5 mensen die de eindstand 1-1 na 4 kwarten goed hadden voorspeld.

De 3 prijswinnaars met de goede voorspelling Nederland – Duitsland (H) zijn:
Arend J.
Bibi C.
Lara van den B.

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! De redactie van OranjeHockey neemt via mail contact op met deze winnaars en wenst iedereen veel succes met de laatste voorspelling, de finale van de Oranje Dames tegen Groot-Brittannië!

De ‘MEESTERVOORSPELLER’ wint een gesigneerd shirt

Nog steeds aan kop gaat Danique S. met 3 correcte voorspellingen, op de voet gevolgd door tientallen anderen met 2 goede voorspellingen! Vandaag is je laatste kans om gelijk te komen met Danique S.

Diegene die de meeste Olympische Oranje wedstrijden goed heeft voorspeld wint een oranje shirt met een handtekening van zijn of haar oranje held! Wanneer er meerdere meestervoorspellers op de 1e plaats eindigen, wordt de prijs verloot.

Wil jij ook kans maken op een mooie prijs? Vul dan via het icoon ‘scorebord’ in de OranjeHockey app jouw voorspellingen in en wie weet ben jij de volgende winnaar!


Wat vind jij? Praat mee...