Winnaars MEESTERVOORSPELLER Dag 4

Dinsdag kwamen de Oranje Heren in hun 3e poulewedstrijd in actie op de Olympische Spelen tegen Canada. Zeer overtuigend wonnen de Heren met 7-0 van de Canadezen en hierdoor plaatste het Nederlands Elftal zich voor de kwartfinales van de Olympische Spelen. Er is geloot onder alle goede voorspellers (10 in totaal).

De drie prijswinnaars met de goede voorspelling Nederland – Canada (H) zijn:
Minke V.
Renee G.
Joelle B.

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! De redactie van OranjeHockey neemt via mail contact op met deze winnaars en wenst iedereen veel succes met de volgende voorspellingen.

De ‘MEESTERVOORSPELLER’ wint een gesigneerd shirt

Ben jij gek van hockey? Voorspel dan voor elke Oranje wedstrijd de goede uitslag en wordt de ‘MEESTERVOORSPELLER’. Aan kop gaan drie dames (Marleen V., Danique S. en Annaaaa) met ieder 2 correcte voorspellingen!

Diegene die de meeste Olympische Oranje wedstrijden goed heeft voorspeld wint een oranje shirt met een handtekening van zijn of haar oranje held! Wanneer er meerdere meestervoorspellers op de 1e plaats eindigen, wordt de prijs verloot.

Wil jij ook kans maken op een mooie prijs? Vul dan via het icoon ‘scorebord’ in de OranjeHockey app jouw voorspellingen in en wie weet ben jij de volgende winnaar!


Wat vind jij? Praat mee...