Winnaars MEESTERVOORSPELLER weekend

Afgelopen weekend stonden er veel wedstrijden op het programma, dus zijn er ook veel prijzen verdiend! Vrijdag werden er 2 wedstrijden gespeeld. De Oranje Heren verloren hun laatste poulewedstrijd tegen Duitsland met 2-1. Ook de dames speelden vrijdag en zij speelden gelijk tegen Nieuw-Zeeland (1-1). Een dag later speelde het Nederlands Elftal Dames tegen Duitsland en wonnen met 2-0.

Het sluitstuk van het weekend was natuurlijk de fantastische kwartfinale die de Oranje Heren zondagavond van wereldkampioen Australië wonnen met 4-0. Alleen Amber had deze schitterende uitslag goed voorspeld en zij wint dus als enige een dagprijs. Hieronder zie je de andere winnaars van de dagprijzen.

De 3 prijswinnaars met de goede voorspelling Nederland – Duitsland (H) zijn:
Sophie van H.
Tim V.
Kunstgras

De prijswinnaar met de enige goede voorspelling Nederland – Australië(H) is:
Amber

De 3 prijswinnaars met de goede voorspelling Nederland – Nieuw-Zeeland (D) zijn:
Mieke V.
Louise S.
P. Engelbertink

De 3 prijswinnaars met de goede voorspelling Nederland – Duitsland (D) zijn:
C. Steenmetser
Jade J.
Nienke Z.
 

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! De redactie van OranjeHockey neemt via mail contact op met deze winnaars en wenst iedereen veel succes met de volgende voorspellingen.

De ‘MEESTERVOORSPELLER’ wint een gesigneerd shirt

Ben jij gek van hockey? Voorspel dan voor elke Oranje wedstrijd de goede uitslag en wordt de ‘MEESTERVOORSPELLER’. Nog steeds aan kop gaat Danique S. met 3 correcte voorspellingen, maar op de voet gevolgd door tientallen met 2 goede voorspellingen!

Diegene die de meeste Olympische Oranje wedstrijden goed heeft voorspeld wint een oranje shirt met een handtekening van zijn of haar oranje held! Wanneer er meerdere meestervoorspellers op de 1e plaats eindigen, wordt de prijs verloot.

Wil jij ook kans maken op een mooie prijs? Vul dan via het icoon ‘scorebord’ in de OranjeHockey app jouw voorspellingen in en wie weet ben jij de volgende winnaar!


Wat vind jij? Praat mee...