Play-offs OVK (H): Handhaving Leonidas, derde duel Oss-IJsseloever

De heren van Leonidas hebben zich verzekerd van nog een seizoen in de Overgangsklasse. De Rotterdammers wonnen zaterdag ook het tweede duel van Houten. Na de 2-1 zege op woensdag werd vandaag met 4-2 gewonnen. IJsseloever is nog niet zeker van handhaving.

Eersteklasser Oss sleepte er zaterdag tegen de ploeg uit IJsselstein een derde en beslissend duel uit. Net als afgelopen woensdag eindigde het duel in 1-1. In het eerste duel won IJsseloever na het nemen van shoot-outs, dit keer trok Oss in de shootout-serie aan het langste eind. Zondag in Oss valt de beslissing over promotie en degradatie. Dat duel begint om 15.00 uur.

IJsseloever – Oss 1-1 Oss wint na shoot-outs

Leonidas – Houten 4-2

View this post on Instagram

Wat een strijd en wat een seizoen voor @hchoutenheren1 met persoonlijke beelden gemaakt door onze eigen @voorzitterhch incl dikke ๐Ÿ‘ Geweldig gedaan! ๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ต๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ช #hockeyclubhouten feliciteert @leonidasheren1 @rhv_leonidas met handhaving in de #ovk Na de 1ste wedstrijd die beide kanten op kon en een 2e met alle emoties en vechtlust welke mogelijk was, eindigde in 4:2 in het voordeel van de thuisclub, helaas net geen promotie voor onze heren1. Deze ervaring pakken ze niet meer af en gaan mee naar volgend #hockey seizoen in de 1ste klasse. Bedankt allemaal voor topseizoen en nu morgen massaal @hchoutendames1 aanmoedigen tegen @hceindhovendames1_1819 @hockeynl @knhb_bondsscheidsrechters @knhb_nl

A post shared by Hockeyclub Houten (@hockeyclubhouten) on


Wat vind jij? Praat mee...