Volg live de play-offs van Overgangsklasse via hockey.nl

De tussenstanden van de playoff-duels uit de Overgangsklasse zijn vandaag voor het eerst live te volgen via de Standenmotor van hockey.nl. Behalve de tussenstanden vermelden we ook de doelpuntenmakers.

De tussenstanden zijn op je smartphone het gemakkelijkst te volgen door de app van hockey.nl te downloaden. Download de app voor je iPhone of de app voor Android.
Vandaag starten de play-offs op het een na hoogste niveau. Bij de heren strijden SCHC en Schaerweijde in een best of three voor een plek in de Hoofdklasse. De eerste wedstrijd is vandaag in Bilthoven (aanvang: 15.00 uur). Bij de dames duelleren Nijmegen en Huizen voor een ticket naar de Hoofdklasse. Om 12.30 uur is de afslag in Huizen. Bij beide duels is de redactie van hockey.nl ook aanwezig. Van de overige duels vind je aan het einde van de middag een verslag op hockey.

Hoofdklasse

We zijn vanmiddag ook bij de strijd om het landskampioenschap van de dames tussen Amsterdam en Den Bosch. De live tussenstanden kun je volgen via de Standenmotor. De wedstrijd wordt om 12.30 uur ook live uitgezonden bij Ziggo Sport, kanaal 14.

Eerste Klasse

Van de playoff-duels in de eerste klasse staan de uitslagen ook in de app van hockey.nl. Aan het einde van de middag vind je bij ‘nieuws’ het scoreverloop en de doelpuntenmakers van de acht wedstrijd die daar vandaag worden gespeeld.
Heb je tof beeldmateriaal van de playoff-wedstrijden (foto’s of video’s) stuur dat dan op naar redactie@hockey.nl. Gebruik op social media de hashtag #po2017.


Wat vind jij? Praat mee...