2e t/m 4e Klasse: Vloggers en Helden van de Week

Het seizoen is weer begonnen. Er gebeurde afgelopen zondag wederom genoeg in de Tweede tot en met Vierde Klasse, van vloggende hockeyers tot de verkiezing van Helden van de Week. Natuurlijk werd er ook nog gehockeyd.

Maak dit seizoen via Twitter en Instagram vooral gebruik van de hashtag van jouw poule of stuur je bijzondere verhaal of foto(‘s) naar redactie@hockey.nl. Dan maak je kans om jouw inzending terug te zien in deze round-up.

Tweede Klasse Heren

Vorige week maakten we in de Tweede Klasse Heren al kennis met de Razende Reporters van Goirle, deze week is het de beurt aan de vloggers van Houten. Zij blikken in hun video’s op Facebook vooruit en terug op de wedstrijd, in dit geval de kraker tegen Leusden. De uitblinkers op het veld worden geroemd, maar het hoogtepunt van de video van deze week is toch echt het optreden van DJ Roemah in de auto, op weg naar Leusden. O ja, de uitslag is natuurlijk ook niet onbelangrijk: 1-1.

Video

 

>> Tweede Klasse Heren uitslagen en stand

Tweede Klasse Dames

De dames van Westerpark trokken de aandacht met hun doelpunt dat ze op hun Facebookpagina hebben gezet. In het duel tegen AMVJ kreeg Westerpark een strafcorner. ‘Verzin wat, verzin wat’, hoor je bij het bekijken van de onderstaande video iemand langs de lijn roepen. En ja hoor, niet lang daarna vliegt de bal in het doel. Een prima goal, al werd er wel met 2-1 verloren.

Westerpark Dames1

>> Tweede Klasse Dames uitslagen en stand

Derde Klasse Heren

De mannen van HCM uit Arnhem presenteren iedere maandag op Facebook ‘het Wedstrijdnieuws’, een leuke, zelf in elkaar gezette krant met daarin het wedstrijdverslag van afgelopen zondag. Dit keer hadden ze alle reden om trots te zijn; uit tegen Lochem wonnen ze maar liefst 1-8. Door die overwinning zijn ze ook nog eens koploper.

Arnhem-wedstrijdnieuws

In Poule C vielen nogal wat grote uitslagen. HVA ging met 7-3 ten onder tegen Drienerlo en Steenwijk won met maar liefst 1-7 van Graspiepers.

>> Derde Klasse Heren uitslagen en stand

Derde Klasse Dames

Bij Roomburg werd het nieuwe waterveld geopend. En hoe! Dames 1 trad aan tegen Voorhout en won met 2-0.

Lisanne Schellens van Apeliotes maakte gebruik van de hashtag van haar poule: #3Kadames. Haar ploeg won met 2-0 van Waalwijk.

>> Derde Klasse Dames uitslagen en stand

Vierde Klasse Heren

In de Vierde Klasse Heren vallen vooral ‘de verkiezingen van de week’ op. Zo roept Emmen, dat met 2-7 van Salland won, de Helden van de Week uit:

Emmen

En Saxenburg, dat met 2-4 van Feijenoord won, doet juist het tegenovergestelde. Zij stellen aan hun Facebookvrienden het Lulletje van de Week voor:

Lulletjevandeweek


>> Vierde Klasse Heren uitslagen en stand

Vierde Klasse Dames

In de Vierde Klasse Dames viel in bijna iedere poule een grote uitslag te noteren:

  • Poule A: Oude IJsselstreek – Avanti 0-11
  • Poule B: Liempde – Peel en Maas 10-0
  • Poule C: Epe – Hoogeveen 10-0
  • Poule D: Feijenoord – Alkemade 0-9
  • Poule F: HSD – Gilze-Rijen 1-8

Alleen poule E viel uit de toon. Mijdrecht won met ‘slechts’ 6-1 van Vianen.

>> Vierde Klasse Dames uitslagen en stand


Wat vind jij? Praat mee...