Social Shuffle teamtrips: Spanje, Portugal en Oostenrijk

Het zaalseizoen is voorbij en de blaashallen worden weer ingeruild voor het kunstgras. Klassiek zijn ook de trips die gekoppeld zijn aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Van Spanje tot Portugal en Oostenrijk. Ploegen hebben zich op allerlei manieren en locaties voorbereid. 

Hoofdklasse

De dames van Pinoké verkasten naar Barcelona. Naast hockeyen werd er ook aan yoga gedaan, gezichtsbehandelingen en karaoke. Op steenworp afstand waren ook de mannen van Klein Zwitserland te vinden. Hun Spaanse avonturen blijven op Instagram nog aardig geheim. De dames van Bloemendaal waren in Marbella te vinden.

View this post on Instagram

Barcelona 2020🇪🇸

A post shared by Klein Zwitserland Heren 1 (@kleinzwitserlandheren1) on

Promotieklasse

Maar niet alleen de clubs uit de Hoofdklasse waren in het buitenland te vinden. Zo stonden de mannen van Oostenrijk niet in de zon, maar op de latten. De dames van MOP hebben gewerkt aan hun surfskills in Lissabon. Daar troffen ze ook de mannen van Nijmegen, die ook voor Portugal kozen. Klein Zwitserland was in Valencia te vinden.

Overgangsklasse

De mannen van IJsseloever stonden met een wijnglas in de hand in Málaga. De dames van Push waren kilometers verderop in Valencia te vinden en de mannen van Phoenix maakten een heuse aftermovie van hun trip naar Barcelona. Breda koos niet voor of Spanje of Portugal. Zij waren in Pisa te vinden.

View this post on Instagram

HCIJ Heren 1, Málaga 2020 🇪🇦🏑

A post shared by HC IJsseloever Heren 1 (@hcijheren1) on

Eindhoven, Nuenen, Abcoude en Ommoord

Maar niet alleen in de hoogste drie klassen van Nederland werd er gereisd. Ook eersteklasser Eindhoven was in Barcelona te vinden. De dames van Nuenen (Tweede Klasse) kozen voor de sneeuw en Abcoude was net als veel andere ploegen in Valencia. Malaga was de locatie van derdeklasser Ommoord.

View this post on Instagram

FACK FACK FACK Het teamweekend is weer voorbij… Na de nodige drankjes en ‘inspanningen’ hebben wij weer voet gezet op Nederlandse bodem. Omdat niemand op een lang verhaal zit te wachten zie onderstaande persoonlijke hoogtepunten. Persoonlijke aantekening: – 𝗝𝗼𝗻𝗮𝘀 heeft de productie van kaas gestart, binnenkort te koop! – 𝗦𝗷𝗲𝗳 kan ook als rode reddingsboei op het Spaanse strand aan de slag – 𝗡𝗼𝘂𝗱 heeft een nieuwe klanksoort geïntroduceerd binnen de Spaanse taal – 𝗦𝘁𝗲𝗳𝗮𝗻 hecht veel waarde aan het innerlijk van een barvrouw – 𝗟𝗮𝗿𝘀 heeft de binnenkant van de wc goed leren kennen – 𝗔𝗿𝘁 weet nog steeds niet wanneer hij z’n kop moet houden – 𝗛𝘂𝗴𝗼 binnenkort in Mankini op het hockeyveld, kom dat zien! – 𝗦𝗷𝗼𝗲𝗿𝗱 is een traumatische ervaring met de lijnbus rijker – 𝗝𝗮𝘀𝗽𝗲𝗿 gaat met een koffer vol vochtige doekjes naar huis – 𝗡𝗮𝗻𝗻𝗼 vraagt zich nog steeds af in wat voor team hij beland is – 𝗧𝗼𝗺 𝗔 is de liefde van zijn leven tegen gekomen – 𝗧𝗼𝗺 𝗥 en Michael hebben de zaterdagavond aapjes gekeken – Restaurants opgelet, uw zoutvaatjes zijn niet veilig met 𝗧𝗲𝘂𝗻 in de zaak – 𝗕𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻 zijn knieschijf zit nog op de juiste plek – 𝗡𝗶𝗲𝗸 kan de Spaanse cultuur wel waarderen en is niet vies van een siësta – 𝗬𝗼𝘂𝗻𝗲𝘀 vind een aanranding in de club zo erg nog niet – Voor 𝗙𝗮𝗯𝗶𝗮𝗻 is het duidelijk wie zijn droomvrouw is – 𝗔𝗱𝗷𝗮𝗻 begrijpt nog steeds niet wat een korte warming-up betekend – 𝗠𝗮𝘁𝘁𝗵𝗶𝗷𝘀 heeft nog steeds de illusie dat hij een goede drinker is – 𝗚𝗲𝗲𝗿𝘁 was er ook

A post shared by HC Eindhoven Heren 1 🏑 (@eindhovenh1) on

View this post on Instagram

We gingen op teamweekend

A post shared by HC Nuenen Dames 1 (@hcnuenendames1) on

 


3 Reacties

 1. Berrieakasleepkanon

  Ik zie mop heren 1 niet ook derde klasser!

 2. dragoncl

  Gaat Kampong Dames 1 naar Argentinië?

  1. circlestorm69

   Pas op hoor, ze hebben mijn opmerkingen al 2x weggehaald 😃


Wat vind jij? Praat mee...