Social Shuffle teamtrips: Spanje, Portugal en Oostenrijk

Het zaalseizoen is voorbij en de blaashallen worden weer ingeruild voor het kunstgras. Klassiek zijn ook de trips die gekoppeld zijn aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Van Spanje tot Portugal en Oostenrijk. Ploegen hebben zich op allerlei manieren en locaties voorbereid.ย 

Hoofdklasse

De dames van Pinokรฉ verkasten naar Barcelona. Naast hockeyen werd er ook aan yoga gedaan, gezichtsbehandelingen en karaoke. Op steenworp afstand waren ook de mannen van Klein Zwitserland te vinden. Hun Spaanse avonturen blijven op Instagram nog aardig geheim. De dames van Bloemendaal waren in Marbella te vinden.

View this post on Instagram

Barcelona 2020๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธ

A post shared by Klein Zwitserland Heren 1 (@kleinzwitserlandheren1) on

Promotieklasse

Maar niet alleen de clubs uit de Hoofdklasse waren in het buitenland te vinden. Zo stonden de mannen van Oostenrijk niet in de zon, maar op de latten. De dames van MOP hebben gewerkt aan hun surfskills in Lissabon. Daar troffen ze ook de mannen van Nijmegen, die ook voor Portugal kozen. Klein Zwitserland was in Valencia te vinden.

Overgangsklasse

De mannen van IJsseloever stonden met een wijnglas in de hand in Mรกlaga. De dames van Push waren kilometers verderop in Valencia te vinden en de mannen van Phoenix maakten een heuse aftermovie van hun trip naar Barcelona. Breda koos niet voor of Spanje of Portugal. Zij waren in Pisa te vinden.

Eindhoven, Nuenen, Abcoude en Ommoord

Maar niet alleen in de hoogste drie klassen van Nederland werd er gereisd. Ook eersteklasser Eindhoven was in Barcelona te vinden. De dames van Nuenen (Tweede Klasse) kozen voor de sneeuw en Abcoude was net als veel andere ploegen in Valencia. Malaga was de locatie van derdeklasser Ommoord.

View this post on Instagram

FACK FACK FACK Het teamweekend is weer voorbij… Na de nodige drankjes en โ€˜inspanningenโ€™ hebben wij weer voet gezet op Nederlandse bodem. Omdat niemand op een lang verhaal zit te wachten zie onderstaande persoonlijke hoogtepunten. Persoonlijke aantekening: – ๐—๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐˜€ heeft de productie van kaas gestart, binnenkort te koop! – ๐—ฆ๐—ท๐—ฒ๐—ณ kan ook als rode reddingsboei op het Spaanse strand aan de slag – ๐—ก๐—ผ๐˜‚๐—ฑ heeft een nieuwe klanksoort geรฏntroduceerd binnen de Spaanse taal – ๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—ณ๐—ฎ๐—ป hecht veel waarde aan het innerlijk van een barvrouw – ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฟ๐˜€ heeft de binnenkant van de wc goed leren kennen – ๐—”๐—ฟ๐˜ weet nog steeds niet wanneer hij zโ€™n kop moet houden – ๐—›๐˜‚๐—ด๐—ผ binnenkort in Mankini op het hockeyveld, kom dat zien! – ๐—ฆ๐—ท๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ is een traumatische ervaring met de lijnbus rijker – ๐—๐—ฎ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ gaat met een koffer vol vochtige doekjes naar huis – ๐—ก๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ผ vraagt zich nog steeds af in wat voor team hij beland is – ๐—ง๐—ผ๐—บ ๐—” is de liefde van zijn leven tegen gekomen – ๐—ง๐—ผ๐—บ ๐—ฅ en Michael hebben de zaterdagavond aapjes gekeken – Restaurants opgelet, uw zoutvaatjes zijn niet veilig met ๐—ง๐—ฒ๐˜‚๐—ป in de zaak – ๐—•๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป zijn knieschijf zit nog op de juiste plek – ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐—ธ kan de Spaanse cultuur wel waarderen en is niet vies van een siรซsta – ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ป๐—ฒ๐˜€ vind een aanranding in de club zo erg nog niet – Voor ๐—™๐—ฎ๐—ฏ๐—ถ๐—ฎ๐—ป is het duidelijk wie zijn droomvrouw is – ๐—”๐—ฑ๐—ท๐—ฎ๐—ป begrijpt nog steeds niet wat een korte warming-up betekend – ๐— ๐—ฎ๐˜๐˜๐—ต๐—ถ๐—ท๐˜€ heeft nog steeds de illusie dat hij een goede drinker is – ๐—š๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ was er ook

A post shared by HC Eindhoven Heren 1 ๐Ÿ‘ (@eindhovenh1) on

View this post on Instagram

We gingen op teamweekend

A post shared by HC Nuenen Dames 1 (@hcnuenendames1) on

 


3 Reacties

 1. Berrieakasleepkanon

  Ik zie mop heren 1 niet ook derde klasser!

 2. dragoncl

  Gaat Kampong Dames 1 naar Argentiniรซ?

  1. circlestorm69

   Pas op hoor, ze hebben mijn opmerkingen al 2x weggehaald ๐Ÿ˜ƒ


Wat vind jij? Praat mee...