Alle hoofdklasseduels zondag live op tv of online

Vanwege de vorst moesten we het als hockeyliefhebbers een weekend stellen zonder bal en stick, maar zondag brandt de Hoofdklasse weer los en jij hoeft niets te missen. Alle duels uit de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren zijn namelijk rechtstreeks te volgen via televisie of hier online bij hockey.nl.

Op televisie is, nu het schaatsen is afgelopen, bij de NOS meer ruimte om hockey uit te zenden. Vanaf 14.45 uur is zondagmiddag rechtstreeks op NPO1 de herentopper tussen HGC en Rotterdam te zien. Het commentaar bij de wedstrijd wordt verzorgd door Philip Kooke. In de uitzending van Studio Sport om 18.00 uur is ook nog een samenvatting van de kraker uit de Tulp Hoofdklasse Heren te zien.

Ziggo Sport zendt zondagmiddag gewoontegetrouw een wedstrijd uit de Hoofdklasse Dames uit. Dat is zondag het verrassend presterende hdm tegen koploper Amsterdam. De wedstrijd begint om 12.10 uur, de voorbeschouwing om 12.00 uur met presentator en commentator John van Vliet.

Liveblog

Ben je niet in de gelegenheid om de wedstrijden via televisie te bekijken, dan hoef je via de app en site van hockey.nl ook niets te missen. Via ons liveblog van beide duels houden we je op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen. Direct na afloop lees je op hockey.nl een wedstrijdverslag en spreken we natuurlijk de hoofdrolspelers.

Foto: Willem Vernes

Behalve deze toppers staan er zondag natuurlijk nog meer interessante duels in de Hoofdklasse op het programma. Bij de mannen bijvoorbeeld de strijd tussen Oranje-Rood en Amsterdam en bij de dames Hurley tegen Kampong. Hockey.nl is bij beide wedstrijden aanwezig en via het liveblog krijg je alle belangrijke momenten vanaf de rand van het veld mee.

Livestreams

Deze en alle andere wedstrijden die niet op televisie worden uitgezonden, zijn ook via de livestreams te volgen via dit platform. Steeds meer hoofdklasseclubs zetten professionele cameramensen in om de wedstrijden uit te zenden. Dat is zondag het geval bij Oranje-Rood – Amsterdam, Den Bosch – Tilburg en Bloemendaal – Klein-Zwitserland in de Tulp Hoofdklasse Heren en bij Bloemendaal – Pinoké en HGC – Oranje-Rood in de Hoofdklasse Dames. De overige duels in de Hoofdklasse worden geregistreerd met de automatische camerasystemen die bij alle hoofdklasseclubs hangen. De samenvattingen van alle wedstrijden staan zondagavond op hockey.nl.

Foto: Willem Vernes


Wat vind jij? Praat mee...