Round-up HK Zaal (H): A’dam nog puntloos, perfecte score HDM en DB

Na twee speelweekenden zijn de heren van Den Bosch en titelverdediger HDM zonder puntenverlies. Vice-kampioen Amsterdam staat na vier competitiewedstrijden nog op de hatelijke nul. Rotterdam en Laren zijn in respectievelijk Poule A en B de nieuwe nummer twee.

HDM boekte als koploper in Poule A in de Haagse Sportcampus Zuiderpark twee zeges. Cartouche (8-3) en Schaerweijde (4-1) werden verslagen. Vijf van de in totaal twaalf doelpunten van HDM werden gemaakt door Chris Taberima.

Rotterdam maakte een sprong op de ranglijst van de vijfde naar de tweede plaats dankzij zeges op HGC (4-3) en Cartouche (6-1). Cartouche bewandelde de omgekeerde weg en zakte naar de vijfde plek na verliespotten tegen HDM en Rotterdam. Het gepromoveerde HGC incasseerde eveneens twee verliespartijen (Rotterdam 4-3 en Pinoké 6-3) en heeft nu evenveel punten (drie) als Schaerweijde en Cartouche.

Timo Goor in actie voor Rotterdam tegen HGC in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Foto: Willem Vernes

Andere poule

In de andere poule bleef Den Bosch koploper na de zeges op Voordaan (8-4) en Amsterdam (8-3). Laren klom naar de tweede plek na winst op Almere (5-3) en Oranje-Rood (4-3). De zege op de Eindhovense ploeg kwam na het laatste fluitsignaal tot stand. Thomas Vis verzilverde de toegekende strafcorner voor Laren. Amsterdam sloot opnieuw een speelweekend in mineur af. Beide duels gingen verloren (Almere 2-5 en Den Bosch 3-8). De Amsterdammers staan laatste met nul punten.

Uitslagen Poule A

 

 

 

 

 

Uitslagen Poule B

 

 

 

 

 

 


Wat vind jij? Praat mee...