Afgelopen hockeyweekend in foto’s – week 23

Kampioenen, play-offs, piraten en een minislotdag…het afgelopen weekend zat weer boordevol hockey. Hockey.nl selecteerde 7 van de leukste en meest bijzondere foto’s voor een overzicht.

1. Schaerweijde trakteerde de eigen trainers op een uitje. De staf bezocht de wedstrijd Oranje Dames – Verenigde Staten in de Rabo Super Serie. Liefst 75 Zeister trainers woonden de wedstrijd in Hilversum bij, als afsluiting van het hockeyseizoen. Zoekplaatje: er staan 2 internationals op deze foto. Kan jij ze vinden?

Schaerweijdetrainersuitje
2. Je bent van AHBC of je bent het niet. De Meisjes A1 van Amsterdam had voor de play-offwedstrijd in en tegen Den Bosch een eigen bus ter beschikking.
AmsterdamMA1Spelersbus

 

3. Bloemendaler Tim Jenniskens bracht dit weekend een bezoekje aan Lelystad. Op de Flevolandse club was een jeugdslotdag georganiseerd en de oud-international gaf de jonge spelers een clinic…en handtekeningen.
LelystadTimJenniskensopbezoek

 

4. Meisjes C2 van Den Bosch pakte afgelopen weekend de titel beste C2 van zuid Nederland. Er moesten tegen Mierlo shoot-outs aan te pas komen om de wedstrijd te beslissen.

MC2DenBoschKampioenZuid

 

5. Shoot-outs zijn razend spannend en voor het grootste gedeelte van het team geldt dat ze slechts kunnen toekijken. Gooische Jongens B1 kijkt in de finale van de Super B tegen hdm de beslissende serie zittend vanaf de middenlijn toe hoe hun teamgenoten het er vanaf brengen.

DEVENTER - Finaledag Super B-Competie 2016 HDM JB. Foto: Hurley v HDM. Kampioen Jongen B HDM 11-06-2016 FFU PRESS AGENCY COPYRIGHT FRANK UIJLENBROEK(c) Frank Uijlenbroek

6. De stoere meiden van Tilburg M6E11 gingen als piraten naar de minislotdag. Sticks werden die dag gebruikt als zwaarden.

Tilburg M6E11 Piraten

 

7. Bij MHC Weesp was alle basisschooljeugd uit de omgeving uitgenodigd voor een sportieve dag. Tussen het hockeyen door stond er taart klaar voor de kids.

Weesp Basisschooljeugd

Wat vind jij? Praat mee...