Landelijk B: Ruime zeges Nijmegen en Klein Zwitserland

Nijmegen JB1 en Klein Zwitserland JB1 hebben zaterdag hun inhaalwedstrijden in winst omgezet. Nijmegen was in eigen huis met 6-2 te sterk voor Houten en Klein Zwitserland won op eigen terrein met 8-2 van Maastricht. Nog leuke foto’s van de onderstaande wedstrijden? Mail ze dan naar redactie@hockey.nl!

In de herfstcompetitie bij de Landelijke B-jeugd stromen de nummers een, twee en drie van elke poule door naar de volgende fase van de Landelijke competitie. Nummer vier en vijf spelen na de herfstcompetitie in de Super B, terwijl nummer zes zal uitkomen in de Subtopklasse. Lees hier meer over de aanpassingen ten opzichte van vorig jaar!

Jongens B

In de strijd om het derde ticket in Poule F deed Nijmegen goede zaken. Door de 6-2 winst op Houten steeg de ploeg naar die belangrijke derde plek, die aan het einde van het seizoen recht geeft op deelname aan de landelijke competitie. Houten zakte van de derde naar de vierde plaats. Het gat met Nijmegen bedraagt twee punten. Ook Klein Zwitserland sloeg in Poule H een gaatje met de concurrentie. Met nog vier duels te gaan zijn de Steenbokken zeven punten los van de nummer vier en vijf, respectievelijk Hilversum en Wageningen.

Poule F
Nijmegen – Houten 6-2

Nijmegen JB1 – Houten JB1 (6-2). Foto: Harold Smeeman

Nijmegen JB1 – Houten JB1 (6-2). Foto: Harold Smeeman

Nijmegen JB1 – Houten JB1 (6-2). Foto: Harold Smeeman

Poule H
Klein Zwitserland – Maastricht 8-2


Wat vind jij? Praat mee...