Caldas geeft uniek kijkje in de ‘Oranje-keuken’ 🎥

De FIH Pro League ligt tot in ieder geval 15 april volledig stil en zondag werd ook bekend dat alle teamactiviteiten van de Nederlandse teams tot 7 april worden geschrapt. De Oranje Dames en Heren gaan zo een hockeyloze periode tegemoet, maar we hebben nog unieke beelden uit Argentinië van de Oranje Heren die je niet eerder zag en die beslist de moeite van het kijken waard zijn.

Dus Oranje-fans; bekijk de video en laat je door bondscoach Max Caldas meenemen achter de schermen van de Oranje Heren rondom de Pro League-duels die zij in februari in en tegen Argentinië speelden.

Bekijk ook

Met de vlogcamera in zijn hand laat Max Caldas je zien hoe de Oranje Mannen het Olympisch jaar openden met de trainingsstage in Maleisië en de eerste Pro League-duels in en tegen India en Spanje. Een uniek kijkje achter de voordeur van Oranje.


16 Reacties

 1. tiemezegelink

  Hoe we de Hoofdklasse binnen 3 weken kunnen uitspelen: (eerlijk, leuk, een echte kampioen) Als we nu twee poules maken, Poule A (kampioenspoule) en Poule B (de degradatiepoule) In poule A komen de nummers 1 t/m 8 van de huidige ranglijst en in poule B komen de nummers 9 t/m 12. Verloop poule A: Er komen kruisfinales, dat gaat er als volgt uitzien: Kwartfinales (vrijdagavond en zondagmiddag, thuis- en uitwedstrijd): N1 (nummer 1 van de huidige ranglijst)) - N8 N2-N7 N3-N6 N4-N5 Halve finales (vrijdagavond en zondagmiddag, thuis- en uitwedstrijd): HF1: Winnaar N1-N8 - Winnaar N4-N5 HF2: Winnaar N2-N7 - Winnaar N3-N6 Finale (drie wedstrijden zoals “gewoonlijk”): Winnaar HF1 - Winnaar HF2 ——————————————————————————— Verloop poule B: Minicompetitie: Iedereen speelt 1 wedstrijd tegen elkaar op neutraal terrein. (Punten behouden van reguliere competitie, dan heb je tenslotte het seizoen niet voor niets gespeeld?) Dan krijg je 6 wedstrijden (1 vrijdag en 2 zondagen, oftewel in 2 weken) waarvan het team met de minste punten rechtstreeks degradeert. De nummer 1 van de Promotieklasse promoveert dan uiteraard gewoon. De ‘kampioen’ van poule B handhaaft zich en de nummer 2 en 3 van Poule B gaan play-outs spelen. Ze spelen in de play-outs tegen de nummers 2 en 3 van de huidige stand in de Promotieklasse. De play-outs worden op de normale manier gespeeld zoals net als vorig seizoen gespeeld werden.

  1. stekel

   prima om ideeen te doen.. helemaal goed

  2. sachab

   Ga je dit nu onder ieder artikel posten?? Wil je zo graag gehoord worden?

  3. Deanoniemebron

   Lekker mee kappen joh dit scenario gaat ervan uit dat er precies weer gespeeld kan worden in april. Kijkend naar China en Italië zal er naar alle waarschijnlijkheid pas half of eind mei weer gespeeld kunnen worden . Volgend jaar weer een jaar er zijn belangrijkere dingen dan sport.

 2. tiemezegelink

  @hockeyster iemand moet met een initiatief komen.😉

  1. SanderE

   En heb je ook een plan voor rest van de competities?

  2. sachab

   En jij bent daar de aangewezen persoon voor? 🤣🤣

 3. tiemezegelink

  @SanderE net zover doorspelen tot er niet meer gespeeld kan worden en dan de normale promotie/degradatie-eisen toepassen lijkt me de enige mogelijke manier.

 4. tiemezegelink

  @hockeyster Ik heb gewoon getypt wat mij het leukst/eerlijkst lijkt om dit seizoen nog een mooie afsluiting te geven, als de competitie nu niet wordt stilgezet. Nooit iemand afkraken om vervolgens met geen andere oplossing te komen. Ben wel benieuwd wat jou de beste oplossing lijkt. Wat als er nog een mooi einde van het hockeyseizoen kan komen, waarom zal dat dan niet gaan op deze manier?😊

  1. sachab

   Ik kraak je niet, vroeg me alleen af of jij de aangewezen persoon was hiervoor. Is iets heel anders. En vroeg me af of je het onder ieder artikel ging zetten. Laten we gewoon eerst alles op alles zetten om het virus te bestrijden, wat er daarna gebeurd is voor later zorg

 5. vdv

  Is er nou niemand benieuwd naar de bbq van Caldas? Ik had het eindresultaat zeker willen zien. Liefst proeven zelfs!

 6. tiemezegelink

  @hockeyster 👍🏻🤝

 7. Runa Honig

  Dit filmpje is me iets teveel Caldas-promo. Laat een speler dit doen!

 8. stekel

  Laten ze inhoudelijke artikelen maken. Daar hebben ze recentelijk een aantal van gemaakt Die prima waren. Dus waarom nu nog over Caldas praten Of kijken. Hoe vervelend de omstandigheden en aanleiding ook Caldas en NL-11 is klaar voor dit seizoen. Geen EHL, HPL of OS2020

 9. jarly-brown

  Het "Not invented by me" syndroom steekt hier de kop op. Niet te veel zeuren, hier. Het idee en het initiatief zijn prima! Lekker pro-actief delen met iedereen, ja. Dat doe je goed.

 10. jarly-brown

  Moeten we Michel van den Heuvel naar België laten gaan? Of behouden voor NL? Zijn bbq's zijn alvast beter dan die van Max. En zijn resultaten ook.


Wat vind jij? Praat mee...