Hospitality

Van zaterdag 23 juni 2018 tot en  met zondag 1 juli 2018 vindt op de ‘Bredasche Hockey en Bandy Club’  de Rabobank Hockey Champions  Trophy voor heren plaats. Voor de hockeyliefhebbers een schitterend toernooi met de 6 sterkste hockeylanden ter wereld: Argentinië, Australië, België, India, Pakistan en natuurlijk Nederland.

Aangezien dit de laatste editie is van de Champions Trophy is er veel belangstelling en media-aandacht vanuit binnen- en buitenland. Ook de Nederlandse dames spelen een toernooi op hetzelfde terrein, de Rabobank 4-Nations Trophy Women 2018. Naast Nederland nemen China, Japan en Spanje deel aan dit invitatietoernooi dat van 26 juni tot en met 30 juni plaatsvindt.

Video: Gemeente Breda

Hospitality

Acht dagen tophockey in een fantastische ambiance, waarin de beleving van hockey centraal zal staan. Een unieke gelegenheid voor het bedrijfsleven om hierbij aanwezig te zijn en gasten te ontvangen. Bijvoorbeeld in de gezamenlijke ontvangstruimte genaamd ‘Hockey Lounge’, in een eigen, exclusieve ‘Business Unit’ of in de ontvangstruimte. Op de hoofdtribune worden Business Seats gereserveerd voor zakelijke gasten. Comfortabel en bovendien dicht op het veld voor een optimale beleving van de wedstrijden. De Rabobank Hockey Champions Trophy en de Rabobank 4-Nations Tropy Women 2018 bieden volop mogelijkheden om samen met uw gasten deze fantastische evenementen te beleven.

Hockey Lounge

In het VIP-dorp wordt een gedeelte ingericht voor het ontvangen van relaties. Voor en na de (Nederland) wedstrijden komen de gasten in de zogenaamde ‘Hockey Lounge’ bijeen en genieten van ‘all inclusive’ catering verzorgd door VIP-evenementencateraar Oseven.

Exclusive Business Unit

De Business Unit in het VIP-dorp kan op maat worden gemaakt en biedt gedurende het gehele toernooi ruimte voor een groep van minimaal 12 tot maximaal 80 personen. Elke Unit heeft een eigen terras, aansluiting voor water en stroom, maar wordt verder ‘casco’ opgeleverd zodat je zelf sfeer aan de ruimte kunt geven. De Units huur je voor de gehele toernooiperiode.

Ontvangstruimte

In het VIP-dorp wordt ook een ontvangstruimte gecreëerd waar dagelijks verschillende groepen kunnen worden ontvangen. De ruimte geeft toegang voor groepen van 50 tot maximaal 200 personen. Arrangementen worden op maat gemaakt. Het cateringarrangement stel je zelf samen met Oseven.

Reserveren

Voor meer informatie, vragen of het reserveren van een specifieke hospitalityruimte kun je mailen naar: hospitality@knhb.nl.