Volg met live goalalerts nu ook de Promotieklasse via hockey.nl

In navolging van de Hoofdklasse en de Oranje-teams zijn vanaf zondag ook de live-scores van alle wedstrijden in de nieuwe Promotieklasse op de voet te volgen via hockey.nl. Installeer de hockey.nl-app en je krijgt van jouw favoriete Promotieklasse-team(s) direct een pushbericht als er is gescoord. Stel ook notificaties in voor alle andere (breedte-)teams, die je wilt volgen.

De wedstrijden in de Promotieklasse – vanaf dit seizoen het een na hoogste niveau met een poule van twaalf teams voor de heren en de dames – zijn via het live scoreboard in de Standenmotor op hockey.nl te volgen. Dit geldt voor zowel de site als de hockey.nl-app.

Standenmotor op hockey.nl met in het live-scoreboard de wedstrijden uit de Hoofdklasse en de Promotieklasse.

Scoreboard in de hockey.nl-app (iOS).

Instellen goalalert hockey.nl-app

Wil je graag direct op de hoogte zijn van de ontwikkelingen van jouw favoriete team(s) in de Promotieklasse? Download dan de hockey.nl-app en stel de pushberichten in voor de team die jij wilt volgen. Je krijgt dan onder meer een bericht als de wedstrijd is begonnen, er een doelpunt is gemaakt, de eindstand van de wedstrijd bekend is of er wijzigingen in het speelschema zijn. De notificaties zijn per team  in te stellen en op elke moment aan je persoonlijke wensen aan te passen.

Een overzicht van de notificaties die je voor teams uit de Hoofdklasse en Promotieklasse kunt instellen.

Pushberichten voor al jouw favoriete teams

In de hockey.nl-app kun je pushberichten instellen voor al jouw favoriete teams, van de Jeugd tot de Veteranen. Je krijgt dan niet de doelpuntenmakers, maar wel een bericht als de uitslag van de wedstrijd bekend is of er wijzigingen in het programma zijn. Ook handig: krijg een notificatie als de uitslagen van je concurrenten in de poule bekend zijn.

Wil jij de pushberichten instellen of aanpassen? Lees dit artikel: instellen pushberichten in de hockey.nl-app .

 


1 Reactie

  1. sophievdbrandhof

    👍🏼


Wat vind jij? Praat mee...