Tip-in #21: Verslaggever opgesloten bij HGC

In onze rubriek Tip-in belichten we iedere week met een knipoog grappige of opmerkelijke zaken uit de hockeywereld. Heb jij ook een geinig nieuwtje of een opvallend feit? Mail dan naar redactie@hockey.nl.

Verslaggever opgesloten

Onze verslaggever wilde zondagavond na een dag hard werken bij de wedstrijd HGC-Bloemendaal de persruimte van het clubhuis van HGC verlaten, toen hij voor een onaangename verrassing kwam te staan. De deur van de persruimte ging niet meer open. Hij zat opgesloten.

Hoewel de gastvrijheid bij HGC altijd bijzonder groot is, zat onze verslaggever er uiteraard niet op te wachten om er te overnachten. Door het kleine raampje zag hij aan de andere kant van de deur nog een stuk of drie mensen aan de bar zitten in het verder lege clubhuis. Maar hoe hard hij ook bonkte, niemand hoorde hem.

Uiteindelijk moest hij met de zaklamp van zijn telefoon door het raampje schijnen om de aandacht van de mensen aan de bar te trekken. Met nog nét genoeg zuurstof werd hij gelukkig op tijd bevrijd.

Knipogende Kemperman

International Robbert Kemperman juicht hieronder op een wel heel dubieuze manier nadat Kampong een doelpunt heeft gemaakt tegen Pinoké. Hij knipoogt naar de camera.

Onze gedachten gaan meteen uit naar de Knipoog-Kroaat, die in 2011 met Dinamo Zagreb met 1-7 van Olympique Lyon verloor, waardoor Ajax was uitgeschakeld in de Champions League. Heeft Kemperman misschien iemand een streek geleverd?

Foto: Frank Uijlenbroek

Opmerkelijk doelpunt

Een opmerkelijk moment in de wedstrijd van Zoetermeer tegen Warande afgelopen zondag. De scheidsrechters fluiten dat Warande van start mag gaan nadat Zoetermeer een doelpunt heeft gemaakt, maar enkele spelers van Zoetermeer staan nog niet op hun eigen helft. De aanvaller van Warande denkt niet na en stormt op het doel van Zoetermeer af, waarna hij via een een-tweetje een doelpunt weet te maken. Zie de beelden hieronder.


Wat vind jij? Praat mee...